Nieuw ADD Business Center in Deventer


DEVENTER, 20100726 -- Inmiddels is het volgende ADD Business Center van start gegaan in Deventer. Begin van dit jaar is het ADD Business Center in Roosendaal geopend en nu de volgende locatie in Deventer in eigen beheer. Hiermee is er ook weer een business center in Deventer aanwezig. Bij het enige business center in Deventer kan men terecht voor kantoorruimte, bedrijfsruimte, spreek- en trainingsruimte en telefoonbeantwoording. Deze locatie beschikt over een bemande receptie zodat bezoek op een professionele wijze kan worden ontvangen. Ook kunnen bedrijven het business center gebruiken als service-kantoor, beter bekend als vestigingsadres of virtueel kantoor.

Onder het label ADD Business Point zijn op dit moment al 21 samenwerking gesloten met bestaande business centra. Voor The ADD Factory is dit het tweede Business Point in het oosten van het land: ADD Business Point Deventer. Ook in Almelo is een Business Point gevestigd. De verwachting is dat er nog meer Business Points in de provincie Overijssel bij komen in de loop van volgend jaar. De vraag naar deze dienstverlening wordt steeds groter. Naast ADD Business Point Deventer zijn er nog andere vestiging in de buurt: ADD Business Point Hengelo, ADD Business Point Arnhem en ADD Business Point Zwolle.

De kracht van de ADD Business Point zit hem in het centraal en online kunnen reserveren van een vergaderruimte in inmiddels 21 steden. Voor landelijk werkende organisaties is dit met name een ideale oplossing. Niet in elke stad een apart contact voor spreek- en trainingsruimte en overal dezelfde tarieven.

Voor de zzp-ers is deze dienstverlening interessant omdat er geen duur kantoor moet worden gehuurd. Wanneer er wel een bespreking op het kantoor moet plaatsvinden reserveert de ondernemer online een spreekkamer. Het bezoek wordt professioneel aan de receptie ontvangen.

De locatie van het business point in Deventer is goed bereikbaar. Met de auto is de locatie vanaf de snelweg binnen 5 minuten te bereiken. Pakeren kan op eigen terrein. Met het openbaar vervoer is de locatie per bus vanaf het treinstations goed bereikbaar. De bushalte is binnen 5 minuten lopen te bereiken.

Naast de mogelijkheid op om deze locatie kantoorruimte te huren bestaat de basis dienstverlening uit de verhuur van spreek- en trainingsruimte vanaf 2 tot 25 personen, virtueel kantoor, telefoonbeantwoording en het leveren van een lokaal telefoonnummer. Ook telefoonnummers buiten de regio Deventer of internationale nummer zijn door The ADD Factory te leveren.

Inmiddels heeft ADD Business point locaties in: Almere, Arnhem,Bergen op Zoom, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Goes, Den Bosch, Hengelo, Hoogeveen, Lelystad, Roosendaal, Rotterdam, Sliedrecht, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Vlissingen ,Zelzate (B) en Zwolle.





Ingezonden persbericht