Ingezonden persbericht


WEG MET 3

credits: BNN

DE MOOISTE REISPROGRAMMA'S VAN NED 3 IN DE MIX

Je wilt deze zomer iets van de wereld zien? Dan kun je het beste thuisblijven! BNN heeft het reisprogramma Weg Met 3 samengesteld, waarin de allerbeste reisfragmenten ooit van de Publieke Omroep te zien zijn. Van de hardcore reizen van Floortje Dessing in het Oostblok tot de legendarische poepduik van Katja Schuurman in Mexico en van een tijgerende Marc-Marie in donker Afrika tot Paul Luycx die vast zit in een gletsjerspleet voor Jules Unlimited. Weg Met 3 is vanaf 26 juli iedere werkdag te zien van 19.30 tot 20.25 uur bij BNN op 3.

De 25 afleveringen van Weg Met 3 zijn per land of werelddeel samengesteld. In aflevering 1 staat Afrika centraal. Marc-Marie in het Wild gaat op zoek naar de hyena, Sebastiaan Labrie onderzoekt voodoo in Holy Shit, Katja bungeejumpt van een brug in Zuid-Afrika, Paul Luycx slaapt in de woestijn voor Jules Unlimited en in een fragment van Metropolis zijn bijzondere doodskisten in Ghana te zien.

De programma's die in de blender zijn gegooid voor de zomerse mix Weg Met 3 zijn: Weg Met BNN, Spuiten en Slikken Op Reis, Jan Smit De Zomer Voorbij, 3 Op Reis, BNN at Work, Marc Marie in het Wild, Holy Shit, Try Before You Die, Jules Unlimited en Metropolis. De omroepen VPRO, TROS, VARA, Llink, VARA en BNN hebben fragmenten beschikbaar gesteld.

----------