Please Payroll: hoofdsponsor VVV-Venlo Eredivisie Vrouwen

27/07/2010 09:30

Please Holding B.V.

Vanaf seizoen 2010-2011 wordt payrollorganisatie Please Payroll voor drie jaar hoofdsponsor van het Eredivisie Vrouwenteam van VVV-Venlo dat dit jaar hun debuut maakt in de Nederlandse vrouwelijke Eredivisie.

Eredivisie Vrouwen sluit aan bij de sfeer en het karakter van Please Payroll. Please is een vrouwenbedrijf, het bedrijf wordt in principe door vrouwen geleid. De link met Eredivisie Vrouwen is hiermee snel gelegd. Natuurlijk zit er een marketinggedachte aan deze sponsordeal. Vrouwenvoetbal is namelijk de snelst groeiende sport in Nederland. De mogelijkheden op marketingtechnisch gebied zijn daarom groot.

"We willen de publiciteit die VVV-Venlo biedt, optimaal benutten. We prijkte het vorig seizoen op de borst van de eerste selectie van VVV-Venlo tijdens uitwedstrijden. Dit zal komend seizoen niet meer het geval zijn, maar middels LED-boarding, backdrops en naamgeving van de businesslounge op de begane grond behouden we de ruime publiciteit op topniveau", aldus directeur Jan Franken.

Please Payroll is gespecialiseerd in het aanbieden van payrolldiensten voor het MKB en behoort met circa 3000 medewerkers tot de grotere payrollers van ons land.





http://www.please.nl