De Haan versterkt ROI Opleiding, Coaching & Advies

27/07/2010 09:31

ROI, Opleiding, Coaching & Advies

Den Haag - Met ingang van heden is drs. J.M. (Jeroen) de Haan als trainer en coach in dienst getreden bij ROI Opleiding, Coaching & Advies.

Jeroen de Haan (1970) begon zijn loopbaan in 1996 na zijn opleiding Klinische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte onder andere als selectiepsycholoog voor het Ministerie van Defensie en als loopbaanadviseur binnen diverse organisaties.

Vanaf 2006 werkte De Haan als trainer en coach bij eerst Consolid Coaching & Advies en vervolgens de BMC Groep in Amersfoort. De Haan was actief in cultuurveranderingstrajecten en management ontwikkelingsprogramma's gericht op organisaties werkzaam binnen de publieke sector. De Haan verzorgde eveneens uiteenlopende trainingen op het gebied van leiderschap en communicatie.

De Haan maakt deel uit van de vestiging ROI Amsterdam en zal zich als trainer en coach met name richten op leiderschapstrainingen voor publieke organisaties in deze regio. Hij is tevens leermanager van de Metropool-opleiding, een ontwikkelprogramma voor talentvolle jonge medewerkers van de vier grootste gemeeenten. Ook begeleidt hij als personal coach diverse professionals in de publieke sector.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.roi-opleidingen.nl