KNHS

Breda Hippique nieuwe website live
26 juli 2010

Bij innovatieve ontwikkeling van het evenement hoort eigentijdse communicatie

BREDA - De nieuwe website van Breda Hippique, www.BredaHippique.nl is gelanceerd. Een dynamische website die recht doet aan de ontwikkeling van het hippische outdoorevenement dat ambitieus aan de toekomst werkt.

Op de nieuwe website vinden bezoekers, deelnemers en andere relaties met een enkele muisklik de gewenste informatie. Daarnaast zijn op de website tijdens het evenement uitslagen en videobeelden te vinden en is het laatste nieuws voortaan ook via Twitter te volgen.

Bij de vernieuwingen en professionalisering die we met ons evenement voor ogen hebben hoort ook een eigentijdse en effectieve informatievoorziening, aldus Mathé Bögels, voorzitter van Breda Hippique.Dit is weer een nieuwe mijlpaal in onze meerjarenstrategie.

Over Breda Hippique
Breda Hippique is een van de grootste hippische outdoor evenementen van Nederland en vindt in het eerste weekend van september, van 2 tot en met 5 september 2010, plaats. Maar liefst vier hippische disciplines, eventing, mennen, springen en dressuur met nationale en internationale rubrieken staan op het programma. In 2010 is Breda Hippique door de internationale sportbond aangewezen voor de organisatie van de FEI Wereld Kampioenschappen Aangepaste Sport Mennen en door de KNHS voor de organisatie van het Nederlands Kampioenschap Eventing en het officiële Farewell moment voor de ruiters die naar de Wereldruiterspelen in Kentucky gaan. Breda Hippique is al vele jaren een graag en druk bezocht evenement, ook vanwege de gezellige Outdoor Fair en de belangrijke netwerkmogelijkheden voor het bedrijfsleven. De Rabobank is als belangrijke sponsor van de paardensport en als hoofdsponsor van het evenement nauw betrokken bij de realisatie van Breda Hippique.