Gemeente Boxmeer


Werk aan het spoor

In de maanden juli, augustus en september wordt er in de gemeente Boxmeer op verschillende momenten aan het spoor gewerkt. In de bijlage vindt u het persbericht van ProRail, die de werkzaamheden uitvoert. Hierin staat de uitgebreide informatie over de werkzaamheden.

De eerste werkzaamheden beginnen op woensdag 28 juli in de nacht op het traject tussen Overloonseweg en Station Vierlingsbeek. Deze duren tot en met maandag 2 augustus. Van maandag 2 augustus tot en met woensdag 11 augustus wordt er gewerkt aan het traject Radioweg tot Station Vierlingsbeek. Aan het traject tussen Station Vierlingsbeek en de Heiweg wordt gewerkt van zaterdag 14 augustus tot en met maandag 16 augustus en in omgekeerde richting wordt er gewerkt van zaterdag 21 augustus tot en met maandag 23 augustus. De laatste werkzaamheden vinden plaats van zaterdag 25 t/m maandag 27 september op het traject Station Vierlingsbeek-Stationsweg Boxmeer.

De werkzaamheden vinden over het algemeen in het weekend en de avond/nacht plaats. Voor meer informatie, zie de bijlage.
* Werkzaamheden aan het spoor Boxmeer, juli tm september 2010.pdfLees voor