Sail 2010


Graffiti kunstenaars gezocht voor Wall of Fame op SAIL

27 juli 2010

Dit jaar tijdens SAIL organiseert SJA met behulp van de mensen bij Henxs en Montana94 een Wall of Fame voor Graffiti kunstenaars. Dagelijks zal er een nieuw kunstwerk worden gemaakt van 12 bij 3 meter, deels op canvas en deels op wanden, onder begeleiding van Het IJzeren Gordijn en Ipaintwithlove. Graffiti kunstenaars geĂŻnteresseerd in deelname kunnen zich tot uiterlijk 11 augustus aanmelden. Stuur ook een portfolio en je gegevens mee.

De canvassen zullen als blijvend bewijs van het tijdelijke kunstwerk dienen. Voordat er gezamenlijk met het kunstwerk aan de slag wordt gegaan zullen er eerst in de Mix Academy sessies worden georganiseerd op zaterdag 14 augustus waar de ontwerpen gemaakt zullen worden.

Het kunstproject is onderdeel van de zogenaamde 5Harbourscitytour. Deze 'tour' neemt bezoekers op het SAIL terrein mee langs de 5 havensteden Amsterdam, New York, Sydney, Tokio en Casablanca. De kunstwerken op de Wall of Fame zijn live te bekijken in het 5harbourscitytour gebied New York tijdens SAIL 2010 op 19, 20 en 21 augustus.

Inschrijving gaat via graffiti@streerockaz.nl
Het project wordt mogelijk gemaakt door: Streetrockaz, Het IJzeren Gordijn, MIX Academy Henxs, Ipaintwithlove, Montana94 SJA en SAIL Amsterdam 2010.