Politie Midden- en West Brabant

Nog twee verdachten in Roosendaalse drugszaak aangehouden

Roosendaal, 27-07-2010 o De politie heeft dinsdag twee nieuwe verdachten aangehouden in de Roosendaalse drugszaak waarin twee weken geleden al vijf mensen gearresteerd werden.

Het gaat nu om een 34-jarige Roosendaler die in zijn woning in de wijk Kortendijk werd aangehouden. De tweede verdachte is een 30-jarige inwoner van 's-Hertogenbosch die dinsdag in zijn woonplaats werd gearresteerd. Daarbij werden enkele kilo's softdrugs gevonden en in beslag genomen.

Bij een grootschalige rechercheactie werden 13 juli op drie locaties in Roosendaal vijf personen aangehouden, ze zitten momenteel allen nog vast. Hoofdverdachte in deze zaak is een 32-jarige Roosendaler die ervan verdacht wordt al geruime tijd op grote schaal te dealen in softdrugs en dat criminele geld wit te wassen. De twee verdachten die vandaag zijn aangehouden, worden gezien als contacten van de
hoofdverdachte.

Met het onderzoek en bijbehorende aanhoudingen willen politie en justitie een vuist maken tegen drugdealers die denken onaantastbaar te zijn en met nogal wat uiterlijk vertoon boven de wet leven.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 27-07-2010 15:20 | © Regio Midden en West Brabant |