Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Veilig op weg met het complete pakket voor in de auto

De meest voordelige pechtas van de Benelux

Per jaar krijgt gemiddeld 1 op de 4 automobilisten autopech. Pech komt altijd onverwacht en op het verkeerde moment, uitgerekend op die drukke snelweg of dat uitgestorven landweggetje. Bent u voorbereid op deze vervelende situaties? Met Onmisbaar Onderweg, het meest complete en voordelige autopakket van de Benelux, gaat u voorbereid op pad én voldoet u aan de wettelijke eisen die veel Europese landen voor het reizen met de auto stellen.

U moet er niet aan denken: met de auto te water raken, uw auto die er 's nachts ineens mee ophoudt, uren (in de vrieskou) vast staan of zelfs een ongeluk krijgen. Toch gebeurt het dagelijks meer mensen dan u zou vermoeden. Neem daarom geen risico en stap met een veilig gevoel in de auto met Onmisbaar Onderweg.

Onmisbaar Onderweg is het complete pakket dat in geen enkele auto zou mogen ontbreken. Naast basiselementen als een lifehammer, startkabels en een poncho bevat het pakket ook onderdelen die in bepaalde landen verplicht zijn om in de auto te hebben, zoals een EHBO-doos, gevarendriehoek en reflecterende veiligheidsvesten. Het pakket is de verantwoorde basisuitrusting voor een onbezorgde autovakantie. Onmisbaar Onderweg is ook het ideale cadeau voor iedereen die geslaagd is voor zijn/haar rijbewijs of een nieuwe auto heeft gekocht.

Onmisbaar Onderweg bevat maar liefst 13 essentiële producten voor in de auto: V IJskrabber/ parkeerkaart
V Lifehammer
V EHBO-doos
V Reflecterende veiligheidsdriehoek
V 2 Reflecterende veiligheidsvesten
V Startkabels
V Geweven deken
V Sleepkabel
V Nooddeken
V Katoenen handschoenen
V Zaklamp met batterijen
V Poncho
Deze producten zijn verpakt in een praktische en kwalitatief hoogwaardige tas en het pakket bevat een handleiding met extra gebruikstips.

De autoset Onmisbaar Onderweg is vanaf 3 september 2010 online verkrijgbaar via www.onmisbaaronderweg.nl voor E 34,95.



Ingezonden persbericht