SuperOffice lanceert CRM Online


'S-HERTOGENBOSCH, 20100727 -- SuperOffice AS, één van de belangrijkste Europese leveranciers van CRM software in de business to business markt, lanceert SuperOffice CRM Online, een betaalbaar en gemakkelijk relatiebeheersysteem.

SuperOffice CRM Online biedt toegang tot alle functionaliteit, identiek aan de traditionele On Premise installatie (in eigen beheer) maar dan altijd en overal beschikbaar zonder de noodzaak van een eigen IT afdeling.

"Met de prijs van ¤ 37,- per gebruiker per maand is dit product aantrekkelijk voor organisaties die een professioneel CRM systeem willen, maar dan zonder de investering in software en hardware. Momenteel zijn er al honderden bedrijven die gebruik maken van SuperOffice CRM Online en we zien dat dit aantal snel groeiende is" zegt Gisle Jentoft, CEO van SuperOffice AS.

Voornamelijk het MKB is enthousiast over de mogelijkheden van SuperOffice CRM Online. Voor veel bedrijven is een traditionele On Premise oplossing te kostbaar.

"Met SuperOffice CRM Online betalen organisaties een laag maandbedrag, een acceptabel onderhoudsbedrag en krijgen daarvoor toegang tot een professionele CRM oplossing. Nu hebben alle organisaties de mogelijkheid om hun business te organiseren, de verkoop en de marketing productiviteit te bevorderen en de organisatie te stroomlijnen" zegt Gisle Jentoft, CEO van SuperOffice AS.

De laatste jaren zien we de markt en de Online technologie volwassen worden en zijn wij trots om CRM Online te introduceren als een optie voor organisaties die geen software op locatie geïnstalleerd willen hebben. "Door SuperOffice CRM Online aan te bieden naast het huidige productportfolio kunnen wij op dit moment alle wensen van onze klanten met betrekking tot relatiebeheer vervullen" zegt Guttorm Nielsen, Directeur R&D.

In het SuperOffice CRM Online maandbedrag zit de volledige functionaliteit voor de verkoop en marketing processen en kan data online benaderd worden via de website www.superoffice.nl/crmonline in zowel de standaard als de professionele editie.