Introductie Atlantic watch in Arnhem


Nieuw in Nederland

ARNHEM, 20100727 -- Vanaf zaterdag 24 Juli heeft bij Juwelier Krijgsman te Arnhem de officiële Nederlandse introductie plaatsgevonden van de collectie van Atlantic Watches.

Atlantic Watch Ltd is van oudsher een origineel Zwitsers horlogemerk. Opgericht in 1888 door Eduard Kummer. Met 20 gespecialiseerde horlogemakers werden allereerst horloges gemaakt onder de naam EKB. In 1905 is deze naam met succes veranderd in Atlantic Watch.

Bij de start was Atlantic Watch vooral gericht op het maken van zakhorloges, maar trend volgend al snel begonnen met het fabriceren van Zwitserse klasse horloges. Zo was Atlantic Watch één van de eerste met een waterdicht horloge, technisch vooruitstrevend dus. Een lijn welke tot op de dag van vandaag word voortgezet.

Vandaag de dag wordt het merk in meer dan 32 landen verkocht. Echter in Nederland heeft afgelopen weekend de introductie plaatsgevonden. Op 24 Juli is de collectie van Atlantic watches opgenomen in de al unieke collectie horloges van Juwelier Krijgsman in Arnhem. Bent u nieuwsgierig geworden, dan kunt u de collectie in de Bakkerstraat 3a in Arnhem komen bekijken, de winkel is ook geopend aankomende koopzondag 1 augustus. Kijk alvast op onze website www.juwelierkrijgsman.com voor een eerste indruk.





Ingezonden persbericht