Drentse band Asman! op Texel, Terschelling en Schiermonnikoog


TEXEL, 20100727 -- De Drentse band Asman! maakt zich klaar voor de eilandentour die de band komende week gaat doen. De band heeft de afgelopen tijd veel nieuwe liedjes gemaakt die allemaal gespeeld gaan worden tijdens de tour.

Op donderdag 29 juli trapt de band af in Café de Zwaan in Den Burg op Texel om 22.00 uur. De dag erna wordt er ook gespeeld op Texel, maar dan in Cafe de Kombuis in Oudeschild. Op 31 juli reist de band af naar Terschelling om daar te spelen in 't Wapen van Terschelling in Midsland en op 1 augustus sluit de band de tour af op Schiermonnikoog tijdens het 10 jarig bestaan van 'Muziek aan de Plas' (met o.a. Martin Korthuis) aan de Berkenplas.

De band heeft het erg druk op het moment, optredens stromen binnen via het nieuwe management (Holties & Noord Events) en de nieuwe single `Altijd Zin' wordt uitgebreid gepromoot bij de verschillende radiostations. Niet voor niets staat de band een dag ná de eilandentour alweer te spelen bij KX FM, het radiostation van Rob Stenders, en de donderdag erna bij RTV Rijnmond in Rotterdam.





Ingezonden persbericht