NCRV

Xperience

Addy van den Krommenacker in start nieuwe serie Xperience

Dinsdag 27 juli

19.00 uur, Nederland 3

Topcouturier Addy van den Krommenacker neemt jonge talenten onder zijn hoede

Hoe zou het zijn als je je talent mag bewijzen bij een topper op jouw vakgebied? Als je in de praktijk kunt leren van een expert, die wereldberoemd is op zijn vakgebied? Dat is de grote uitdaging die kandidaten aangaan in het NCRV-programma Xperience, dat vanaf dinsdag 27 juli te zien is op Nederland 3. Stages zijn een belangrijk beginpunt voor je toekomstige plek in de maatschappij. De NCRV wil in dit programma jongeren de kans geven op een droomstage waardoor ze hun ideaal kunnen verwezenlijken. In slechts een paar dagen tijd krijgen de drie aanstaande stagiaires verschillende tests. Aan het eind van elke test worden ze beoordeeld. Wie heeft âhetâ in zich en wie niet?

Deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen Xperience staat geheel in het teken van fashion en glamour. Topcouturier Addy van den Krommenacker biedt een van de studenten de kans om een jurk te ontwerpen die in zijn collectie opgenomen zal worden! Addy heeft internationale bekendheid gekregen met het kleden van veel bekende sterren. Hij is eerder dit jaar onder andere te zien geweest in Americaâs Next Top Model. Addy beoordeelt de studenten op basis van verschillende opdrachten. Slechts twee studenten gaan door naar de finale en mogen uiteindelijk met hem mee naar zijn atelier in Milaan. De studenten maken in deze derde opdracht kennis met het atelier, de stad en het leven van Addy als topcouturier. De jurk van de uiteindelijke winnaar wordt opgenomen in de collectie van Addy en zal later dit jaar ook daadwerkelijk te zien zijn op de catwalk!

De inzet is hoog. Ze moeten zweten, ploeteren en hun uiterste best doen om te laten zien wat ze in huis hebben. Qua skills en kennis! Want er staat heel wat op het spel. De BNâers beoordelen hen op diverse vlakken: op hun vakkennis, hun doorzettingsvermogen, hun passie en op de resultaten van de opdrachten die ze moeten doen. Wie blijft er uiteindelijk over?

In de volgende afleveringen nemen onder andere Albert Verlinde, Floris van Bommel, 100% Isis en Yelmer Buurman jonge talenten onder hun hoede.