35e 'Fiets4Daagse De Peel'


(Online) voorinschrijven nog tot uiterlijk 20 juli mogelijk

DEURNE, MEIJEL, STIPHOUT EN WEERT, 20100629 -- De 35e "Fiets4Daagse De Peel" komt eraan, nog 28 dagen en het is alweer zover! Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 juli vindt dit grootste fietsevenement van Zuid-Nederland plaats. Er zijn recreatieve routes voor jong en oud, voor de sportieve fietser die lekker hard wil doortrappen, voor recreanten, en voor gezinnen met kinderen. Iedereen die van fietsen houdt en van de natuur wil genieten kan kiezen uit totaal 48 prachtige routes die door de provincies Brabant en Limburg voeren.

De routes:
De recreatieve fietstochten van 30, 45 en 60 kilometer per dag vormen de basis van de "Fiets4Daagse De Peel". Elke dag starten de routes vanuit de vaste startlocaties in Deurne, Meijel, Stiphout en Weert en loodsen u door de mooiste plekjes in het Peelgebied. Routes die over het algemeen verkeersarm zijn, voldoen aan de hoogste NTFU-criteria en door onze ervaren route-uitzetters zodanig beschreven en bewegwijzerd zijn dat u maximaal kunt genieten van de omgeving en heerlijk ontspannend kunt fietsen zonder dat u zich steeds druk hoeft te maken of u wel op de goede weg zit.

U kunt elke dag opnieuw kiezen vanuit welke startplaats u wilt vertrekken. In elke route zijn 2 à 3 controleplaatsen gepland waar u uw benen kunt strekken. Eén dagje meefietsen kan natuurlijk ook. Men kan zich dagelijks aan de start in een van de startplaatsen inschrijven als dagdeelnemer.

Voor nog veel meer informatie:
Voor (het downloaden van) meer informatie: bezoek onze website: www.fiets4daagsedepeel.nl

Mailen kan natuurlijk ook: mailto:info@fiets4daagsedepeel.nl

Online voorinschrijven:
Online voorinschrijven, met korting kan tot uiterlijk 20 juli a.s. Zie onze website: www.fiets4daagsedepeel.nl/inschrijven
Heeft u geen e-mailadres? dan kunt u een voorinschrijfformulier downloaden en per post inzenden.

Over Stichting Fiets4Daagse De Peel:
Fiets4Daagse De Peel is een groots opgezet fietsevenement met startplaatsen in de provincies Noord-Brabant en Limburg tevens grensgebied met België en Duitsland. Samen met de Drentse Fiets4Daagse is Fiets4Daagse De Peel het enige fietsevenement in Nederland met meerdere start & finishplaatsen. Bij Fiets4Daagse De Peel kunt u echter elke dag vanuit een andere startplaats vertrekken. De organisatie is in handen van de 'Stichting Fiets4Daagse De Peel''. Aan deze fietsvierdaagse wordt deelgenomen door zo'n 7-10.000 deelnemers, afkomstig uit heel Nederland en die vier dagen lang recreatieve fietstochten maken van naar keuze 30, 45 of 60 kilometer per dag. De 30 km route is bij uitstek geschikt als gezinstocht. Startlocaties zijn Deurne, Meijel, Stiphout en Weert. Sinds 1976 organiseert "Fiets4Daagse De Peel" haar jaarlijks fietsevenement. Alle 48 fietsroutes zijn met zorg uitgezet, duidelijk beschreven, bewegwijzerd en leiden langs allerlei plekken in de Peel, de Maasvallei, de Kempen en zelfs door Belgisch Limburg, afhankelijk van de gekozen startplaats. Dwars door unieke natuurgebieden en Nationaalparken en met allerlei bezienswaardigheden in dorpjes en gehuchten waar het goed toeven is. Naast het fietsen zijn er veel nevenactiviteiten georganiseerd. Elke startplaats biedt vele mogelijkheden om te overnachten in hotels, (boerderij)campings, B&Bs, bungalowparken etc.





Ingezonden persbericht