Ingezonden persbericht

27-07-2010

Nieuwe Alles over Huisbouwen & Renovatie in verspreiding!

HEEMSKERK - Vanaf vandaag ligt de nieuwe uitgave van Alles over Huisbouwen & Renovatie in de winkel. Dit magazine, gespecialiseerd in; het bouwen op een kavel en renovatie, is een uitgave van Pressofoon B.V. en wordt twee keer per jaar verspreid door heel Nederland en een deel van België.

Alles over Huisbouwen & Renovatie
Alles over Huisbouwen & Renovatie is een informatief magazine dat u helpt oriënteren op alles waar u mee te maken krijgt als u op een kavel wilt bouwen. Het bevat onder meer hoofdstukken over bouwmethoden, vergunningen, wooncomfort, de interieurarchitect. Maar ook bouwmaterialen, renovatie, de aanbouw en diverse tips komen aan bod. Het magazine wordt twee keer per jaar verspreid in een oplage van 30.000 exemplaren. De Alles over-serie bestaat reeds 31 jaar.

Deze editie
In deze editie van Alles over Huisbouwen & Renovatie staat onder andere een special over garagedeuren en een special over duurzaam bouwen. Ook komen er diverse noviteiten aan bod. Meer informatie over de inhoud van de nieuwste editie is te vinden op www.allesover-huisbouwen.nl.

Pressofoon
Alles over Huisbouwen & Renovatie is onderdeel van de Alles over-serie. Deze serie bestaat uit acht tijdschriften die zich richten op verschillende aspecten binnen het woonsegment. Pressofoon is naast de Alles over-serie uitgever van Wonen.nl de krant, Appartement & Eigenaar en Personenvervoer Magazine. Ook op het gebied van internet heeft Pressofoon veel ervaring en mogelijkheden in huis.

----------
Noot voor de redactie,