Gemeente Venray



22 juli 2010

Informatiebijeenkomst locatieonderzoek circuit

Onlangs is het onderzoek naar alternatieve locaties voor circuit De Peel afgerond. Het onderzoek is uitgevoerd door bureau Royal Haskoning in opdracht van de gemeente Venray, de milieufederatie Limburg, de provincie Limburg en ondernemer Harry Maessen.

Alle partijen willen graag aan iedereen die belangstelling heeft het onderzoek nader toelichten. Dat gebeurt tijdens een informatieavond die woensdag 28 juli wordt gehouden in de burgerzaal van het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 in Venray. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Het programma is opgebouwd rond drie centrale vragen:

Hoe was het ook alweer?
Inleiding met kort terugblik door Patrick van der Broeck, wethouder VROM van de gemeente Venray.

Wat hebben we gedaan?
Presentatie van het onderzoek met toelichting door Jurryt Jannink (Royal Haskoning)

Hoe gaat het verder?
Toelichting op de procedures en besluitvorming door Max Seelen (jurist ruimtelijke ordening gemeente Venray).

Na de pauze is er een vragenronde. Een panel waarin Patrick van der Broeck, Jurryt Jannink, Max Seelen, Toine Wuts ( beleidsmedewerker Milieufederatie Limburg) en Harry Maessen (ondernemer, eigenaar circuit De Peel) beantwoordt vragen uit de zaal.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom in de burgerzaal van het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 1 in Venray. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het gemeentehuis. Parkeren is in Venray na 19.00 uur gratis.