NCRV

On Air

Te gast: Eric Smit, Sara Kroos en Keith Bakker

Woensdag 28 juli
22.00 uur, Nederland 3

Elke werkdag, vijf weken lang, behandelt Harm Edens live vanaf Schiphol in het NCRV-programma On Air de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven aan. Ook praat hij met reizigers die, vlak na hun terugkomst of voor hun vertrek, vertellen over hun bijzondere activiteiten in het buitenland. Met woensdag de volgende gasten en onderwerpen:

Journalist Eric Smit vertelt over het kort geding (donderdag) dat hij heeft aangespannen tegen zakenvrouw Nina Storms, voorheen Brink. Zij heeft beslag laten leggen op zijn huis en inkomsten en op de royaltyâs van zijn biografie âNina, de onweerstaanbare opkomst van een powerlady'. Hij vertelt over de inmiddels jarenlange strijd die hij tegen haar voert.

Cabaretière Sara Kroos vertelt over haar nieuwe programma op Radio 2.

NCRV-presentator Keith Bakker is net terug uit Spanje, waar hij opnames heeft gemaakt voor een nieuwe serie Family Matters. Welke verslavingen heeft hij deze keer heeft aangepakt?

Acteur Robert de Hoog speelt de hoofdrol in een film over Joran van der Sloot. De film werd de afgelopen maanden in het geheim opgenomen op Aruba.

Het Oppikoppi Festival in Zuid-Afrika mag zich verheugen op de komst van de Nederlandse band C-mon & Kypski. Daarna vliegen ze door naar het Szigetfestival in Hongarije. Wat zijn dat voor festivals?

On Air-wereldreizigers/verslaggevers Johan en Marcel zijn als het goed is aangekomen in Istanbul.