Deelgemeente Charlois Rotterdam

Deelgemeentegids Charlois 2010-2011 verspreid

Vorige week rolden 40.000 nieuwe Charloise deelgemeentegidsen van de persen. En ook dit keer staat de gids weer boordevol gegevens over Charlois. Want behalve informatie over het dagelijks bestuur, de griffie en de deelraad, vindt u ook alles over de Stadswinkel, gemeentelijke diensten en producten, cultuur, kunst en recreatie, dieren, natuur en milieu en gezondheidszorg.

Verder is een plattegrond van de deelgemeente opgenomen en staan de gegevens van heel veel Charloise verenigingen en organisaties vermeld.

Niet ontvangen?

De gidsen zijn vorige week huis aan huis verspreid bij alle adressen in Charlois. Heeft u de gids toch niet ontvangen en wilt u deze wel? Hij is ook af te halen bij een van de Charloise wijkgebouwen, bij de bewonersorganisaties, de bibliotheekfilialen of de Stadswinkel aan de Boerhaavestraat 11. U kunt ook contact opnemen met de afdeling Communicatie via 010-4107411 of via e-mail:
communicatie@charlois.rotterdam.nl. De gegevens die in de Deelgemeentegids Charlois 2010-2011 zijn opgenomen, zijn ook digitaal te raadplegen. Kijk hiervoor op www.digigids.nl.

Wijzigingen en aanvullingen

Wilt u voor de volgende uitgave alvast een wijziging of aanvulling doorgeven, of wilt u adverteren? Meld dit dan schriftelijk bij de uitgever: FMR Producties, Postbus 23, 1780 AA Den Helder. U kunt ook bellen met telefoonnummer 0223-661425, of stuur een e-mail naar info@fmrproducties.nl.