Deelgemeente Charlois Rotterdam

Informatiefolder hondenuitlaatplaatsen Charlois

Enkele jaren geleden werd in Charlois het nieuwe hondenbeleid vastgesteld. In alle wijken zijn toen hondenuitlaatplaatsen en
-losloopgebieden aangewezen. In die gebieden hoeven hondenbezitters de hondenpoep niet op te ruimen, terwijl op alle andere plekken een opruimplicht geldt.

Ook werd op en rond het Avontureneiland in het Zuiderpark een verbod op honden vastgesteld. Tevens geldt een verbod voor honden op barbecueplekken en kinderspeelplaatsen in de hele deelgemeente.

Wijzigingen

In de afgelopen jaren is een aantal wijzigingen in de locaties aangebracht. Met name het aantal losloopgebieden werd uitgebreid. De laatste wijzigingen gingen in begin dit jaar in.

Folder

De verschillende locaties worden zoveel mogelijk door borden aangegeven. Er is echter ook een folder beschikbaar waarin alle hondenuitlaatplaatsen in Charlois op een plattegrond staan aangegeven. Wilt u de folder ontvangen? Neem dan contact op met de afdeling communicatie via 010-4107411 of stuur een e-mail naar communicatie@charlois.rotterdam.nl.

U kunt de folder ook downloaden, klik hier