Gemeente Boxmeer


Bestemmingsplannen

Bestemmingsplan omgeving Jodenpaadje

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 15 juli 2010 ongewijzigd heeft vastgesteld bestemmingsplan:

`Omgeving Jodenpaadje'

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 29 juli 2010 gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Boxmeer. Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via: www.ruimtelijke plannen.nl.
Tegen het besluit tot vaststelling van de bestemmingsplannen kan tot en met 8 september 2010 door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend of kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 9 september 2010, tenzij voor die datum naast beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.


* RegelsJodenpaadje.pdfLees voor

* ToelichtingJodenpaadje.pdfLees voor

* VERBEELDINGJodenpaadje.pdfLees voor