Politie Hollands Midden

Noordwijk - Verdachten van inbraak aangehouden

112campagne Noordwijk, 28-07-2010 o De politie heeft dinsdag 27 juli om 23.30 uur twee mannen van 28 jaar, zonder vaste woon- of verblijfplaats, en een 26-jarige Amsterdammer aangehouden op verdenking van inbraak op een bouwplaats aan de Bosweg.

De politie kreeg kort daarvoor de melding en zag in de buurt een auto rijden met drie inzittenden. De auto viel bovendien op door de beslagen ruiten. Agenten spraken de mannen aan en zagen dat zij erg zweetten. In de auto werden gereedschapkoffers, een betonschaar en een discusslot, dat gebruikt wordt op de bouwplaats, aangetroffen. Op de bouwplaats bleek een container en een werkkeet opengebroken te zijn.

1-1-2, daar pak je ook daders mee Als u getuige bent van vernieling, vandalisme of diefstal dan kunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. 1-1-2 daar pak je dus ook daders mee. Kijk voor meer info op: www.1-1-2heterdaad.nl.