Travel Unie International Nederland N.V.

Robinson kidsclinic met anky van grunsven

Rijswijk, 28 juli 2010 â Begin juli organiseerde ROBINSON een kidsclinic met Anky van Grunsven. Een groep kinderen volgde op hun eigen paard een clinic bij de drievoudig Olympisch kampioene. ROBINSON, bekend van de exclusieve clubvakanties, nodigt ouders die een vakantie bij CLUB ROBINSON boeken uit om hun kinderen in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar te laten deelnemen aan een kidsclinic met een Nederlandse topsporter. Vrijwel alle ouders van de deelnemers van de kidsclinic met Anky van Grunsven hadden geboekt bij ROBINSON Club Lyttos Beach in Griekenland.

De kidsclinic vond plaats op de gloednieuwe manage van Anky van Grunsven zelf. Ook Lisette Smit, Brand Manager van ROBINSON, was aanwezig. De kinderen kregen een rondleiding door de stallen en maakten zo kennis met de paarden Bonfire, Salinero en Painted Black. De kinderen kregen ook rijles van Anky en na de les nam zij met de ouders en kinderen verbeterpunten door. Ook konden alle kinderen en hun ouders tijdens de Meet & Greet vragen aan Anky stellen. De vragen varieerde van âHoe heette uw eerste paardâ tot âMag ik uw handtekeningâ.

Anky van Grunsven
Anky van Grunsven won drie keer goud op de Olympische Spelen van Sydney, Athene en Hong Kong en schreef daarmee geschiedenis. Nog nooit eerder won een ruiter deze titel drie keer op een rij. Ook haar paarden Bonfire en Salinero zijn wereldberoemd. In 2001 werd Anky uitgeroepen tot Ruiter van de Eeuw.

Kidsclinic actie verlengd
De Kidsclinic actie van ROBINSON is verlengd. Ouders die voor 31 juli een vakantie boeken bij CLUB ROBINSON met vertrek voor 31 oktober worden uitgenodigd om hun kinderen van 7 t/m 16 jaar te laten deelnemen aan kidsclinics van Pierre van Hooijdonk, Michael Boogerd en Ellen Hoog. ROBINSON organiseert de kidsclinics in Nederland. Deze topsporters zullen zelf ook later dit jaar vakantie vieren bij ROBINSON met hun familie. Vereiste is wel dat de kinderen ooit eerder de sport hebben beoefend. Een Meet & Greet sessie met de beroemde sporter is voor iedereen toegankelijk en ook al vanaf de leeftijd van 3 jaar. Meer informatie staat op clubrobinson.nl.