Scania


maandag 19 juli 2010 11:44

Scania R500 King of the Road voor Oldenburger

Breda, 19 juli 2010 - Oldenburger Transport B.V. uit Roden heeft een nieuwe Scania R-serie in gebruik genomen.
Vergroot foto

Het betreft een Scania R 500 LA 4x2MNA King of the Road. Het topmodel is voorzien van veel luxe met daarbij alle productvernieuwingen van de nieuwe R-serie. Het voertuig is afgeleverd door de Scania vestiging in Groningen.

De nieuwe truck wordt aangedreven door de 500 pk/2500Nm sterke Scania V8 motor. Het King of the Road pakket laat de chauffeur niets te wensen over, met onder andere lederen bekleding, koelkast, koffiezetapparaat, xenon verlichting, chromen accenten en een uitgebreid navigatiesysteem. De truck is verder voorzien van de nieuwe aerodynamische side-skirts met geïntegreerde uitlaat en V8 logo, het soft-touch dashboard, het nieuwe uittrekbare bed en de nieuwe 2-pedaals Scania Opticruise die nog sneller en geruislozer schakelt.

Oldenburger Transport B.V. is gespecialiseerd in geconditioneerd groepage vervoer. Bij Oldenburger staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Dagelijks worden met een wagenpark van zo'n vijftig vrachtwagens voornamelijk bloemen en planten naar Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland vervoerd. Maar Oldenburger biedt meer, van planning, op- en overslag op de eigen vestigingen tot het laden en lossen op locatie. Elk transport wordt met de uiterste zorg uitgevoerd op een snelle en efficiënte wijze. Hiermee is Bert Oldenburger uitgegroeid van transportbedrijf naar logistiek dienstverlener. Behalve de hoofdvestiging in Roden werd er in 2003 een vestiging geopend in Helsingborg voor op- en overslag en in 2006 in Aalsmeer om de klanten op de bloemenveiling nog efficiënter te kunnen bedienen.