Watersportverbond - KNWV

Nieuwe categorie Conny van Rietschoten Trofee

dinsdag 27 juli 2010

Afgelopen week is de nieuwe website van de Stichting Zeiltrophy actief gegaan. Uiteraard is hij aantrekkelijker en toegankelijker dan de vorige. Maar er is meer! De Stichting introduceert een nieuwe
categorie: 'Wedstrijdzeilen Nationale Klasse'.

Die nieuwe categorie is in de plaats gekomen van de categorie
'Bijzondere Verdienste'. Aangezien er naar de mening van het bestuur onvoldoende aandacht was voor het wedstrijdzeilen in een van de vele mooie Nederlandse nationale klassen, heeft het bestuur besloten er een categorie van te maken.

Gaat 'Bijzondere Verdienste' verdwijnen? Nee, integendeel! Bijna wekelijks zetten honderden vrouwen en mannen zich belangeloos in voor de wedstrijdzeilsport. Zij maken het mogelijk dat de zeilers kunnen zeilen. Zij verdienen veel dankbare aandacht. Reden waarom het bestuur heeft besloten een nieuwe trofee in het leven geroepen, de Maas Trofee.

Kent u iemand die u voor de Maas Trofee wilt voordragen, ga dan op de site (www.vanrietschotentrofee.nl) naar 'Uw voordracht'. Dat geldt trouwens voor alle voordrachten die u wilt doen in een van de vier categorieën: Jeugdzeilen/surfen, Wedstrijdzeilen Nationale Klasse, Zeezeilen en Internationaal en Olympisch zeilen/surfen.

Wie wint de Conny van Rietschoten Trofee 2010? Uw stem telt! Er zijn dit jaar veel kandidaten, die op u rekenen. Bedenk wie u de Trofee wilt geven en ga naar 'Uw voordracht' op de site
(www.vanrietschotentrofee.nl). Vul de naam in en een korte motivatie. Doe het voor 1 oktober aanstaande. Donderdag 25 november is de feestelijke uitreiking.

Rotterdam, 20 juli 2010
Stichting Zeiltrophy
Hans Zuiderbaan, voorzitter
www.vanrietschotentrofee.nl