Politie Zaanstreek-waterland

Getuigen gezocht van overval in Krommenie

Krommenie, 28-07-2010 o De politie is op zoek naar getuigen van een overval die in de nacht van dinsdag op woensdag, omstreeks 00.57 uur, plaatsvond in een café aan de Provinciale weg in Krommenie.

Twee onbekende mannen kwamen het café binnen. Een van de twee bedreigde de medewerkster met een wapen en eiste geld. Omdat de medewerkster niet direct meewerkte werd ook een klant bedreigd. De daders zijn met onbekende buit gevlucht op een scooter in onbekende richting. De afdeling Forensische opsporing verricht sporenonderzoek en de recherche onderzoekt de zaak. De volgende twee signalementen van de verdachten zijn bekend:

Verdachte 1:
Getinte man
Postuur: slank
Droeg een grijze joggingbroek en gebreide bivakmuts

Verdachte 2:
Man
Leeftijd ongeveer 20 25 jaar
Lengte ongeveer 180 cm
Postuur: dik
Droeg zwarte kleding met een grijze sjaal en had een capuchon over zijn hoofd

Hebt u iets gezien rond het tijdstip van de overval? Of is u eerder iets opgevallen dat verband kan houden met deze zaak? Het kan namelijk zijn dat de overvallers eerder in de buurt zijn geweest om de overval voor te bereiden. Indien u over informatie beschikt wordt u verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844 of via het nummer van Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.