Jumbo supermarkten


28 juli 2010

Jumbo op naar 159 winkels

Super de Boer winkels in Kortenhoef, Delfzijl, Velp en Vlijmen worden Jumbo

Jumbo Supermarkten heeft vier nieuwe Super de Boer winkels aangewezen die binnenkort worden omgebouwd tot Jumbo vestigingen. Het gaat om de winkels in Kortenhoef, Delfzijl, Velp en Vlijmen. De grootscheepse ombouwoperatie van de Super de Boer winkels die Jumbo Supermarkten vorig jaar heeft gekocht, loopt daarmee volgens plan.

De nieuwe Jumbo winkels aan de Curtevenneweg in Kortenhoef en De Wending in Delfzijl openen op woensdag 22 september hun deuren. Een week later, op woensdag 29 september, is de opening van de vestigingen aan de IJsselstraat in Velp en de Oliemaat in Vlijmen. De winkel in Vlijmen is van de vierde ondernemer die overgaat naar Jumbo.

De winkels die worden omgebouwd, zijn gedurende tweeënhalve week gesloten. Zo kunnen de vestiging en de medewerkers `helemaal Jumbo' worden gemaakt. De medewerkers van de winkels krijgen in die periode een opleiding van Jumbo, waaronder een training in de 7 Dagelijkse Zekerheden. Dit zijn de beloftes, waarmee Jumbo de unieke formule garandeert: de laagste prijs, het grootste assortiment én de beste service. "Jumbo biedt een unieke combinatie van service-elementen aan de klant, die door geen enkele andere supermarkt in Nederland op deze manier wordt uitgevoerd. Daarom is het belangrijk dat we alle nieuwe Jumbo medewerkers goed opleiden, zodat ze de 7 Dagelijkse Zekerheden goed kennen en ermee leren werken," aldus Formule directeur Colette Cloosterman-van Eerd. Daarnaast krijgen de winkels een versplein waar de winkels van Jumbo Supermarkten bekend om staan. Ook het assortiment wordt fors uitgebreid. Alle medewerkers van de Super de Boer winkels gaan over naar Jumbo Supermarkten. De teams worden aangevuld met een aantal nieuwe medewerkers.

Openingen

Jumbo Supermarkten houdt bij alle openingen in het kader van de overname van de Super de Boer winkels feestelijke acties om de ombouw te vieren en de klanten welkom te heten. Klanten die bij de opening aanwezig zijn, kunnen naast de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service, ook een leuke attentie verwachten.

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel uitgebreid. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederland. Door de overname van Super de Boer zet Jumbo Supermarkten de snelle groei van de afgelopen jaren in versneld tempo door. Onlangs is in Gouda de 150e Jumbo winkel geopend.