TMC benoemt Luud Engels tot COO 28/07/2010 17:00

PR Newswire

EINDHOVEN, Nederland, July 28, 2010 /PRNewswire/ -- TMC kondigt de benoeming aan van Luud Engels als COO van TMC Group. Luud Engels zal tijdens de eerstvolgende Algemene Vergadering van Aandeelhouders officieel worden voorgedragen als lid van de Raad van Bestuur.

Luud Engels is afgelopen 6 maanden reeds actief geweest als interim COO binnen TMC Group N.V. De 50-jarige Engels beschikt over een ruime ervaring in de business waarin TMC actief is. Hij heeft diverse interim posities bekleed bij onder meer Assembleon, ASML, Nucletron, Philips Healthcare en Philips Semiconductors.

Luud Engels wordt verantwoordelijk voor de operatie van TMC
Group N.V. en zal tezamen met Thijs Manders, CEO en Rogier van Beek, CFO deel gaan uit maken van de Raad van Bestuur.

Thijs Manders, CEO van TMC Group:

"Dat Luud gekozen heeft voor TMC als werkgever geeft een enorme blijk van vertrouwen in de organisatie en de toekomst. Wij zijn dan ook verheugd met zijn beslissing. Zijn kennis & kunde hebben afgelopen maanden reeds een goede verandering teweeg gebracht en we zijn overtuigd dat we op korte termijn de vruchten van deze veranderingen gaan plukken. Luud sluit naadloos aan op de huidige organisatie en kent de industrie waarin we actief zijn goed."

Luud Engels, COO van TMC Group:

"TMC staat goed voorgesorteerd om aan de flexibiliteitsvraag van onze klanten naar technische disciplines te voldoen. We zullen blijvend verbeteringen doorvoeren om onze werkondernemers een maximum aan toegevoegde waarde bij onze klanten te laten leveren. Verder zijn we scherp om op de marktvraag van morgen in te spelen en mee te bewegen met de wijzigende modaliteiten waarin onze klanten onze vakmensen voor hen willen laten werken."

TMC GROUP

Consulting & Engineering company, TMC Group, voert met haar
ruim 450 hoogopgeleide professionals projecten uit op locatie bij opdrachtgevers. Dit zijn vooraanstaande bedrijven binnen de (non-) profit sector zoals o.a. Philips, ASML, Océ, TNO, DSM, Nuon-Heliantos, Essent, Vebo, Ministerie van Defensie en Gemeente Amsterdam.

TMC Group profileert zich in de markt met de volgende 3 member companies:


- TMC Technology

- TMC ICT

- Adapté Bouwkunde & Civiele Techniek

TMC Group hanteert het werkondernemerschapsmodel dat bestaat uit de volgende principes:


1. Langdurige arbeidsrelatie

2. Individuele winstdeling

3. 1-op-1 carrière coaching

4. Werkzaam in een gespecialiseerde, ondernemende businesscel
5. Entrepreneurial lab

Onze professionals, al dan niet 'werkondernemer', werken als adviseur of specialist en dragen volgens dit unieke businessmodel ('werkondernemerschapsmodel') bij aan het succes van onze opdrachtgevers.

http://www.tmc.nl

PRN NLD