Landschap Noord-Holland

Persbericht

Heiloo, 15 juli 2010

De Waterratten gaan roeien en tekenen
Ga mee op avontuur in het Ilperveld (7-12 jaar)

Het is zomer in het Ilperveld en lekker vakantie. Voor jeugdclub De Waterratten een prachtige gelegenheid om er op uit te trekken. Dat gebeurt op woensdag 28 juli van 13.30 tot 15.30 uur. We nemen de roeiboot en zoeken leuke plekjes waar we kunnen tekenen.

We stappen allemaal in een roeiboot. Kun je niet roeien? Dan gaan we dat eerst leren en daarna trekken we de natuur in. Met de boot kun je overal komen. We hebben drinken en tekenspullen bij ons. In het Ilperveld zijn een heleboel leuke plekken die je kunt tekenen. Als je klaar bent zorgen we dat je tekening goed bewaard kan worden. Kunnen ze thuis zien hoe mooi het Ilperveld is!

Jeugdclub de Waterratten is voor iedereen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar die natuur leuk vindt en graag bezig is. Je bent van harte welkom in het Bezoekerscentrum Ilperveld aan de Kanaaldijk 32A, 1121 NX Landsmeer. Je mag gratis een keer meedoen. Een seizoenskaart waarmee je twaalf keer kunt deelnemen kost ¤ 65,00. Beeschermers betalen ¤ 50,00 Aanmelden is verplicht en kan bij de InformatieWinkel van Landschap Noord-Holland op tel. 088-006 44 55. Trek warme (regen)kleding aan en waterdichte schoenen of laarzen. De Waterratten gaan lekker roeien. Foto Jack Ernest
Noot voor redacties