Persbericht

RES Software breidt managementteam uit met Marc Zinnemers als Vice President of Finance EMEA ~ internationale finance executive aangesteld om wereldwijde groei te ondersteunen ~

's-Hertogenbosch, 28 juli 2010 - RES Software, marktleider op het gebied van user workspace management, heeft Marc Zinnemers aangesteld als Vice President of Finance voor EMEA. Zinnemers is verantwoordelijk voor het managen van corporate activiteiten op het gebied van financiën, IT, juridische zaken en de back-office bij RES Software. Ook gaat hij het snelgroeiende team in de Verenigde Staten ondersteunen. Hij bekleedt de functie vanuit het hoofdkantoor in Den Bosch.

Zinnemers heeft uitgebreide expertise opgebouwd op het gebied van financiële activiteiten, controlling en management reporting. Hij heeft meer dan vijftien jaar ervaring en heeft voorheen diverse senior finance functies bekleed bij IT- en adviesorganisaties, voornamelijk bij snelgroeiende software ontwikkelaars. Zinnemers staat bekend om zijn pragmatische managementstijl, de implementatie en het beheren van omzetverhogende processen en zijn expertise op het gebied van management reporting systemen. Zinnemers was bovendien voor lange tijd manager van financiële teams op zowel lokaal als internationaal niveau. Zijn ervaring met in de Verenigde Staten gevestigde organisaties is van grote meerwaarde aangezien RES Software wereldwijd exponentieel groeit.

"Ik ben verheugd om onderdeel uit te maken van het managementteam van RES Software en kijk ernaar uit om mijn expertise in te zetten in mijn nieuwe functie", zegt Marc Zinnemers. "Ik wil mijn achtergrond optimaal benutten om de strategische stappen van de organisatie te ondersteunen en de financiële doelstellingen te behalen."

Recentelijk werkte Zinnemers als Finance Executive bij Blue H Technologies. Hij leidde de organisatie door de financiële crisis en maakte het tot een winstgevend bedrijf. Eerder was hij Vice President Corporate Finance and Administration bij Gartner IT Research en Advisory Firm en was hij controller EMEA bij i2 Technologies. Ook heeft hij gewerkt bij Exact Software en Akzo Nobel Pharma Group, na het afronden van zijn opleiding aan de Universiteit van Tilburg.

"Door zijn indrukwekkende ervaringen bij diverse snelgroeiende software-organisaties vertrouwen we het beheer van de internationale financiën graag aan Marc toe", zegt Klaus Besier, president en CEO bij RES Software. "De organisatiegroei wordt gestimuleerd door de toenemende vraag naar user workspace managementoplossingen. Deze toename komt vooral door de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van cloud computing, virtualisatie, thin-clients, en server based technologieën. We zijn verheugd om Marc in ons team op te nemen en zijn ervan overtuigd dat zijn leiderschap en expertise zal bijdragen aan ons verdere succes."