Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Infor komt met cashmanagementsysteem voor System i

Barneveld, 28 juli 2010 - Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware, kondigt vandaag - in samenwerking met Cashbook - elektronisch bankieren aan voor System i. De bancaire oplossing biedt klanten een compleet cashmanagementsysteem met een centrale interface. Hierdoor kunnen gebruikers middels één applicatie cash verwerken en betalen. Bovendien worden de updates direct weergegeven in het ERP-systeem. De oplossing stelt bedrijven in staat kritieke tijdrovende processen te stroomlijnen en het risico op fouten te verminderen.

Overzicht

* Infor en Cashbook werken samen om elektronisch bankieren voor System i mogelijk te maken, een compleet geïntegreerd cashmanagementsysteem voor bedrijven die gebruikmaken van het IBM System i platform.
* Elektronisch bankieren voor System i biedt klanten één applicatie voor cashmanagement. Het elimineert foutgevoelige stappen en verhoogt de productiviteit en transparantie.
* De oplossing, die bovenop het ERP-systeem draait, bevat ook modules voor elektronische betalingen, banksaldo's, bank lockbox/automatisering, automatische incasso's en het uploaden van bankafschriften.
* Elektronisch bankieren voor System i is beschikbaar voor Infor ERP LX, Infor ERP BPCS, Infor ERP System 21 en Infor ERP XA.
* Infor heeft wereldwijd ongeveer 15.000 System i-gebruikers.

Snelheid van betalingen verhogen, betere transparantie 'Dankzij de elektronische bancaire oplossing van Cashbook konden we het aantal bankrekeningen drastisch verlagen en de snelheid van betalingen verhogen. Daarnaast hebben we nu ook te allen tijde volledige transparantie in onze wereldwijde kastegoeden, aldus David Bailey, financieel accountant bij Formica. 'We hebben de oplossing succesvol gebruikt voor vorderingen en automatische incasso's, het importeren van loonadministratie binnen Europa en het creëren van een nieuw wereldwijd betaalsysteem voor onze Europese betalingen.'

Verbeterde en efficiëntere werking
'Infor blijft de betrokkenheid met onze System i-gebruikers tonen door het verbeteren en innoveren van onze ERP-systemen met als gevolg betere en efficiëntere prestaties', aldus Kari Miller, senior director, System i Product Management bij Infor. 'Samenwerken met Cashbook, die al sinds 1992 vooraanstaande elektronische bancaire oplossingen biedt, om cashmanagement in het ERP-systeem te integreren, is het recente bewijs van onze belofte aan de ruim 15.000 System i-klanten.'

Aanvullende informatie

* Infor System i website: http://www.infor.com/systemi/

Infor biedt ruim 70.000 klanten een betere, meer op samenwerking gerichte relatie met hun leverancier van business software. De software van Infor kan eenvoudig worden verkregen, is makkelijk te implementeren en het beheer is ongecompliceerd. Het is gemaakt voor evolutie, niet voor revolutie. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/

Over Cashbook Limited
Cashbook Limited biedt wereldwijd cashmanagement en elektronische bancaire oplossingen voor meer dan 100 klanten in 20 landen. Cashbook is een multi-site, multi-valuta, multi-lingual oplossing die de tijd - die nodig is voor dagelijkse activiteiten van de financiële afdeling - sterk vermindert. Kijk voor meer informatie op: www.cashbook.com.




Ingezonden persbericht