Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ACES Direct sponsort Rabobank Cycling Team

Tilburg, juli 2010 - ACES Direct, een toonaangevende onderneming op het gebied van IT-oplossingen, maakte bekend dat het een contract heeft getekend als sponsor van de Rabobank wielerploeg. In het huidige sportklimaat vervult IT een belangrijke rol. ACES Direct zorgt ervoor dat de ,,Raboploeg maximaal gebruik maakt van de nieuwste IT technologie.

"ACES Direct heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot leverancier van toegevoegde waarde oplossingen. We waren daarom zeer vereerd toen we gevraagd werden ons oplossend vermogen in te zetten voor het Rabobank Cycling Team" zegt Ronald Stassen, sales & marketing manager van ACES Direct. Er bestaat een grote match tussen zijn organisatie en sport: "ons jonge team is enorm sport- minded. We ervaren in sport belangrijke zaken als bekwaamheid, snelheid, competitie en teamwork - eigenschappen die perfect aansluiten op de kwaliteiten van ACES Direct . Die kwaliteit vinden we ook terug bij het Rabobank Cycling Team. Dat maakt de samenwerking bijzonder en zeer passend. Onze ,,persoonlijke klik in IT met de Raboploeg is groot."

Erik Dekker, ploegleider: "als ploegleider ben ik vaak onderweg en is het belangrijk dat ik 24 uur per dag, overal ter wereld, bij mijn mail en op internet kan. Ik vind het fantastisch dat ACES Direct ons ondersteunt met professionele HP hardware en goed advies, zodat ik makkelijk wedstrijdinformatie kan opzoeken en contact kan hebben met mijn renners, andere ploegleiders en medewerkers."

Over ACES Direct

ACES Direct is een toonaangevende leverancier van hardware, software, randapparatuur en supplies. Via www.acesdirect.nl worden meer dan 400.000 producten aangeboden. ACES Direct biedt bedrijven, non-profit organisaties alsmede overheidinstellingen hoogwaardige oplossingen, zowel producttechnisch als dienstverlenend.

Over Rabobank Cycling Team

Het Rabo ProTeam is de topformatie van het Rabobank Cycling Team. Het team komt met 28 professionele renners onder meer uit in wedstrijden in de ProTour en de Historische Kalender. Het Rabo ProTeam staat al veertien jaar aan de wereldtop. Samen met het Continental Team en de voormalige juniorenploeg behaalde het ProTeam meer dan 1750 overwinningen. Informatie over renners, management en activiteiten is te vinden op www.rabosport.nl/wielrennen

Noot voor de redactie (