Ingezonden persbericht


Online personal assistant James4You.nl in nieuw jasje

Vernieuwde website James4You.nl biedt gebruiksvriendelijke en overzichtelijke hulp bij opzeggen abonnementen en contracten

Haarlem, 28 juli 2010 - James4you.nl, de online dienst voor het opzeggen van abonnementen en contracten, is in een nieuw jasje gestoken. De afgelopen jaren heeft James4You.nl goed naar zijn 175.000 leden geluisterd en op basis van hun wensen zijn website compleet vernieuwd. Het tijdig opzeggen van contracten en abonnementen - en zo geld besparen - was nog nooit zo makkelijk. Voor leden houdt James4You.nl bij wanneer het contract voor hun verzekeringen, mobiele telefoon, internetaansluiting, energielevering, krant, tijdschriften et cetera aflopen.

De diensten van James4You.nl gaan verder dan een tijdige herinnering voor het opzeggen van abonnementen en contracten. Zo biedt de website ook kant-en-klare opzegbrieven aan, zodat consumenten zeker weten dat ze op de juiste manier en met alle benodigde informatie opzeggen. Leden kunnen al hun contracten en abonnementen invoeren in een persoonlijk en beveiligd account en hierbij zelf aangeven hoe lang van tevoren en hoe vaak zij herinnerd willen worden. Daarnaast kunnen ze abonnementen en contracten vergelijken en zo geld besparen.

Als online personal assistant helpt James4You.nl ook als online agenda voor bijvoorbeeld dokters- en tandartsafspraken. Daarnaast voeren leden eenvoudig verjaardagen in van vrienden, familie en collega's. Zo vergeten ze nooit meer een verjaardag. Tot slot biedt James4You.nl de mogelijkheid de contactpersonen van Gmail, Yahoo!, Outlook, MSN Live et cetera te importeren en deze personen langs deze weg te vragen om hun gegevens en verjaardagen te updaten.

James4You.nl werkt momenteel aan een communityfunctie op zijn website. Hierdoor zijn binnenkort de meningen en ervaringen van leden zichtbaar, gecategoriseerd per product of dienst. Door deze manier van kennisdeling wordt James4You.nl samen met zijn leden een echte community voor kostenbesparing.

Rolf Stokman, Manager James4You.nl: "Ook uit eigen ervaring weet ik hoe omslachtig het kan zijn om bepaalde contracten en abonnementen op te zeggen. Vaak ben je net te laat met opzeggen. James4You.nl zorgt ervoor dat consumenten wel op tijd zijn en biedt daarbij een standaardopzegbrief om het gemak te vergroten. De communityfunctie die we binnenkort gaan starten, zorgt voor optimale en objectieve informatievoorziening. Zo bieden we een complete dienstverlening."

Over James4You.nl

James4You.nl is een online personal assistent. James4You.nl helpt gebruikers aan kant-en-klare opzegbrieven voor aflopende abonnementen en contracten. Zo zijn gebruikers nooit meer te laat met opzeggen en zitten zij nooit meer vast aan ongewilde verplichtingen. Gebruikers kunnen zo jaarlijks veel geld besparen. Daarnaast verzorgt James4You.nl e-mailreminders met een tijdige herinnering aan het aflopen van abonnementen en contracten, maar ook voor naderende afspraken en verjaardagen. Kortom: James4You.nl zorgt ervoor dat gebruikers geld kunnen besparen. Niet alleen door het tijdig herinneren en met opzegbrieven, maar ook door het bieden van alternatieven.