Nederlandse Omroep Stichting (NOS)

Mime-Version: 1.0

Champions league-duels Ajax live bij NOS

HILVERSUM, 22 juli 2010 - Hoewel het WK voetbal en de Oranjesuccessen in Zuid-Afrika nog vers in ieders geheugen liggen, staat het nieuwe voetbalseizoen al weer op het punt van beginnen. De NOS trapt woensdag 28 juli af met de eerste Champions League-wedstrijd van dit seizoen tussen Ajax en het Griekse PAOK Saloniki. De winnaar van het duel plaatst zich voor de play-offs van de Champions League. De wedstrijd in de Amsterdam ArenA is live te volgen via Nederland 1, Radio 1, nos.nl en NOS teletekst. Ook de return - woensdag 4 augustus in Thessaloniki - wordt rechtstreeks door de NOS op Nederland 3 en nos.nl uitgezonden. Op beide avonden beginnen de uitzendingen om 20.25 uur.

Het commentaar bij de televisie- en internetuitzending van de heenwedstrijd en bij de return wordt verzorgd door Jeroen Elshoff.

Bas Ticheler en Ronald van der Geer nemen komende woensdag vanuit het stadion in Amsterdam het verslag voor NOS Langs de Lijn Op Radio 1 voor hun rekening. Afhankelijk van het resultaat van de heenwedstrijd wordt bepaald of ook de return in Griekenland in z'n geheel live te beluisteren is bij de NOS of dat wordt volstaan met flitsen in de lopende programmering.

Woensdag 28 juli
NEDERLAND 3
NOS UEFA Champions League
· 20.25 - 22.50 uur: live verslag van Ajax-PAOK Saloniki (commentaar: Jeroen Elshoff).

RADIO 1
NOS LANGS DE LIJN
· 20.00 - 23.00 uur: live verslag van Ajax-PAOK Saloniki (commentaar: Bas Ticheler en Ronald van der Geer).

Woensdag 4 augustus
NEDERLAND 3
NOS UEFA Champions League
· 20.25 - 22.50 uur: live verslag van PAOK Saloniki-Ajax (commentaar: Jeroen Elshoff).




Nederlandse Omroep Stichting (NOS)