De Kern stelt een nieuwe manager aan


ZWOLLE, 20100728 -- Per 1 augustus start Coby Nell als nieuwe manager bij De Kern. Als manager heeft zij de verantwoordelijkheid voor de teamleiders. Daarnaast ondersteunt zij Herbert van Petersen, directeur De Kern, in zijn taken. Herbert van Petersen: "Met de komst van Coby zie ik de verdere doorontwikkeling van De Kern met vertrouwen tegemoet."

Hiervoor was Coby Nell werkzaam als Hoofd Stafafdeling Kwaliteit, Innovatie en Communicatie van Karakter, stichting voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Ook heeft ze jarenlange ervaring als maatschappelijk werker. Na haar opleiding tot maatschappelijk werker heeft ze gezondheidswetenschappen gestudeerd. Met Coby haalt De Kern zowel op tactisch als strategisch niveau een manager in huis met ervaring op het gebied van uitvoerend maatschappelijk werk.

Coby Nell geeft aan graag de verbinding met mensen in de praktijk en strategisch beleid te leggen. "Het gaat mij om de balans te vinden tussen de hulpvrager en wat De Kern kan bieden, met aandacht voor maatschappelijke ontwikkelingen zoals internethulpverlening, wijkgericht werken en transparante verantwoording van (ingezette) middelen."

Over De Kern Maatschappelijke Dienstverlening
De Kern Maatschappelijke Dienstverlening is een instelling voor maatschappelijk werk en sociaal raadsliedenwerk. Het Algemeen Maatschappelijk Werk ondersteunt, begeleidt of adviseert mensen bij problemen van financiële of relationele aard en/of bij de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen. De Sociaal Raadslieden wijzen alle burgers van Zwolle de weg in het doolhof van (sociale) voorzieningen, regelingen en instanties. De Kern is onderdeel van Dimence.

De Kern





ingezonden persbericht