Gemeente Kaag en Braassem

Verkeer door nieuw aquaduct Ringvaart
aquaduct

In de nacht van vrijdag 30 juli op zaterdag 31 juli wordt het nieuwe Ringvaartaquaduct in gebruik genomen voor verkeer in beide richtingen. Het bestaande aquaduct is hierdoor tijdelijk buiten gebruik. Vanwege werkzaamheden voor de omzetting kan het verkeer op de A4 (ter hoogte van het Ringvaartaquaduct) in de avond en nacht hinder ondervinden.

Om het verkeer om te kunnen zetten naar het nieuwe aquaduct vinden op de A4 twee verkeerstops plaats van zoân 10 minuten; één keer vanuit de richting Den Haag en één keer vanuit de richting Amsterdam. Het verkeer kan daarna weer doorrijden en maakt dan gebruik van het nieuwe ringvaartaquaduct.

Door deze werkzaamheden wordt de toerit van Roelofarendsveen naar rijksweg A4 richting Amsterdam voor verkeer afgesloten op vrijdagavond 30 juli van 21.00 uur tot 24.00 uur. Het verkeer wordt via borden omgeleid via de Alkemadelaan. De werkzaamheden kunnen door weeromstandigheden worden verplaatst. Meer informatie over de werkzaamheden voor de verbreding van de A4 vindt u op www.rijkswaterstaat.nl en via de A4/W4 Informatielijn, tel. (0900) 444 33 22.
Â