Gemeente Lisse

Gratis Vriendenpas kasteel Keukenhof groot succes

Landgoed Keukenhof

Er is grote belangstelling voor de gratis Vriendenpas voor buitenplaats Kasteel Keukenhof, bedoeld voor inwoners van Lisse van 16 jaar en ouder. De gemeente geeft deze passen cadeau. Hieronder leest u de meest recente informatie over de Vriendenpas.

Elke pas die wordt aangevraagd, helpt het landgoed in stand te houden. Als Vriend van het landgoed kunt u bovendien in veel gevallen voordelig genieten van alles wat er wordt georganiseerd. Zo vinden er heel geregeld exposities en fairs plaats op het gebied van kunst, cultuur en flora. Twee goede redenen dus om de gratis Vriendenpas aan te vragen!

Aanvragen

Wilt u ook een gratis Vriendenpas? Print het aanmeldingsformulier en lever het ingevuld in bij de VVV aan de Grachtweg in Lisse. Dan krijgt u de pas na ongeveer vijf werkdagen toegestuurd. Uw gegevens worden uiteraard alleen voor dit doel gebruikt.

Geldigheid

De pas is voor inwoners van Lisse gratis en onbeperkt geldig. Alleen bij verlies of beschadiging wordt 7,50 in rekening gebracht. Inwoners van Lisse die al een Vriendenpas hadden, kunnen ook gratis een nieuwe pas aanvragen.

Wat kun je met de Vriendenpas?

Als Vriend krijgt u gratis toegang tot de kunstexposities in het park en het kasteel. Voor andere evenementen betaalt een Vriend meestal een lagere entreeprijs. Bovendien krijgt een Vriend voorrang bij een reservering. Let op de aankondigingen van Kasteel Keukenhof want er is veel te doen!

Hoe werkt het voor mensen buiten Lisse?

Mensen van buiten Lisse kunnen ook Vriend worden, maar zij betalen 50 euro per jaar. Ook inwoners van Lisserbroek betalen voor de pas 50 euro per jaar. Andere bezoekers (zonder pas) betalen altijd de volledige entreeprijs voor een evenement.

Iedereen die Vriend wil worden, maar niet in Lisse woont, kan zich aanmelden via een aanmeldformulier op www.kasteelkeukenhof.nl onder Vrienden.