Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 30-07-2010

Duitser (52) belandt met auto in de sloot

STEENBERGEN: Een wat verward overkomende Duitse man (52) is vannacht omstreeks 04.00 uur met zijn Mercedes op de Koperslagerij in een sloot gereden. De man was naar eigen zeggen vanwege een file bij de rotonde een (om 04.00 uur??) een zandpad ingereden, het zandpad eindigde echter in een sloot. Hij raakte niet gewond. Aan het bureau bleek dat hij wel een biertje op had, maar hij bleef wel onder het toegestane maximum. Hij is daarop weer in vrijheid gesteld.

Buurtbewoner zet politie op spoor auto-inbreker

WOUW: De politie heeft vannacht omstreeks 03.30 uur op de Molensingel een 31-jarige Roosendaler aangehouden die verdacht wordt van een auto-inbraak en fietsdiefstal. De politie is nog op zoek naar twee mededaders.

Een getuige belde vannacht de politie toen hij zag dat op het
Troostveld werd ingebroken in een bestelauto. De melder zag dat drie personen bij de auto stonden. Een van hen sloeg een ruitje in. Vervolgens werden diverse dozen uit de bestelauto gehaald en
overgeladen in een andere auto. De politie ging ter plaatse. Op dat moment was de auto met daarin de daders al weggereden. Wel
controleerden de agent een fietser die aan het signalement voldeed en vanuit Wouw kwam en richting Roosendaal reed. Het bleek te gaan om een man met antecedenten. Hij werd aangehouden. De fiets blijkt gestolen te zijn. Ook is inmiddels duidelijk dat deze man inderdaad betrokken is geweest bij de auto-inbraak. Bij zijn insluiting vonden de agenten nog een flesje GHB. De politie stelt een verder onderzoek in naar de mededaders en de door hen gebruikte auto.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 30-07-2010 13:04 | © Regio Midden en West Brabant |