Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 30-07-2010

Mes gebruikt bij mishandeling: politie pakt verdachte op

TILBURG: Politieagenten troffen donderdagavond 29 juli 2010 om 19.15 uur een gewonde man aan op het Besterdplein. De 23-jarige man uit Tilburg had zichtbare verwondingen aan zijn voorhoofd. Hij was zichtbaar, hoorbaar en ruikbaar onder invloed van alcohol. De man vertelde dat hij met een mes was bewerkt aan zijn hoofd een 26-jarige kennis, eveneens afkomstig uit Tilburg. Het slachtoffer werd door ambulancepersoneel nagekeken en kreeg wat pleisters op zijn
verwondingen. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel moet hij zich daar op korte termijn melden voor een tetanusprik. De politie arresteerde in de directe omgeving de 26-jarige verdachte. Hij is in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld en ingesloten. De aanleiding van het geweld is tot op heden nog niet duidelijk.

Omgevallen kaars leidt tot brand

TILBURG: Brandweer en politie rukten donderdag 29 juli 2010 om 16.30 uur uit naar de Ruynemanstraat vanwege een woningbrand. Bij aankomst bleek dat de 61-jarige bewoner het vuur al geblust had. Een omgevallen kaars zou de brand veroorzaakt hebben. De man had zelf een emmer water op het vuur gegooid en daarna zijn woning verlaten. De brandweer onderzocht de woning en constateerde dat het vuur gedoofd was. Wel was er nog sprake van veel rookontwikkeling.

Bekeuringen bij brom/snorfiets controle

TILBURG: De politie hield donderdagmiddag 29 juli tussen 15.30 uur en 17.30 uur een brom/snorfiets controle op de Schouwburgring. Dat gebeurde in het kader van verkeersveiligheid en het terug dringen van overlast door brom/snorfietser.
In totaal 29 snor en bromfietsen gecontroleerd. En vielen bekeuringen voor:
8 x voor overtreding maximum snelheid
4 x voor het niet dragen van een helm
2 x voor het niet hebben van een rijbewijs
2 x voor het niet kunnen tonen op eerste vordering rijbewijs

1 x voor het door rood licht rijden

Auteur: Jeroen Steenmeijer

Laatst gewijzigd 30-07-2010 13:42 | © Regio Midden en West Brabant |