Philips


Senseo lanceert nieuwe Senseo® Viva Café: een nieuw design voor een gezellige kop koffie met elkaar

23 juli, 2010

Amsterdam - Met SENSEO® Viva Café lanceert Philips een vernieuwde uitvoering van het originele en eigentijdse SENSEO® design. Het is een verfijnd design dat minimaal zo populair zal zijn als het originele SENSEO® model en waarmee je nog steeds kunt genieten van het vertrouwde kopje SENSEO® kwaliteitskoffie, in minder dan een minuut. Voor je eigen persoonlijke smaak kies je uit het uitgebreide assortiment van Douwe Egberts SENSEO® koffiepads.

SENSEO® Viva Café is geïnspireerd op de eigentijdse trends in woningdecoratie en meubilair en weerspiegelt met zijn decoratieve vormgeving, innovatief materiaal en afwerking (inclusief gepolijst metalen tuit en idem accenten) de moderne interieurtrend in keukeninrichtingen. Het simpele en elegante design van de SENSEO® Viva Café, die verkrijgbaar is in een palet van kleuren, gaat hand in hand met de meest recente koffiezettechnologie.

"Met onze design expertise weten we hoe belangrijk het is producten te ontwerpen die de woning verfraaien en het hoogste niveau van esthetisch genot bieden", aldus Offer van der Heijde, customer marketing manager Beverage Appliances Philips Consumer Lifestyle. "Bovendien is het altijd een heel speciaal moment om samen te genieten van een lekker kopje koffie, vers gezet met één druk op de knop. Met SENSEO® Viva Café hebben we een product ontworpen dat de evolutie in design koppelt aan de mogelijkheid om in alle eenvoud samen een heerlijk koffiemoment te delen."

Alle modellen beschikken over geperfectioneerde gebruiksvriendelijke functies, zoals een ontkalkingsindicator die aangeeft wanneer het tijd is om het apparaat te ontkalken, een verbeterde temperatuurinstelling die ervoor zorgt dat het eerste versgezette kopje SENSEO® koffie op de juiste temperatuur is. Dat de SENSEO® Viva Café echt een synoniem van eenvoud is blijkt ook uit het feit dat alle onderdelen die in contact komen met de koffie makkelijker verwijderd kunnen worden en zo in de vaatwasser kunnen.

SENSEO® Viva Café HD7825
* In hoogte verstelbare tuit
* Extragroot waterreservoir
* Ontkalkingsindicator
* Tuit met gepolijst metalen aspect
* Verkrijgbaar in diepzwart, dieprood, honinggeel, helblauw en lavendel

SENSEO® Viva Café HD7827
* In hoogte verstelbare tuit
* Extragroot waterreservoir
* Ontkalkingsindicator
* Tuit met gepolijst metalen aspect
* Oppervlakken in metallic verf
* Verkrijgbaar in schitterend zilver

SENSEO® Viva Café HD7835
* In hoogte verstelbare tuit
* Extragroot waterreservoir
* Ontkalkingsindicator
* Gepolijst metalen accenten
* Verkrijgbaar in platinumzilver
* Koffiesterkte-instelling

Het SENSEO® Viva Café portfolio zal beschikbaar zijn vanaf September 2010 voor de marktadviesprijzen van EUR 89,99, EUR 99,99 en EUR 139,99.