Ingezonden persbericht

Persbericht

Datum 30 juli 2010

Motel Bochum A40/B1 nog 1 week geopend!

Basic, rauw en refererend naar de menselijke driften heeft Van Lieshout een kaal grasveld gelegen tussen de Burger King en de Sofa's and Seats aan de A40/B1 in het Ruhrgebied ingericht als een pioniersdorp voor de 'cowboys van de snelweg'. Elke vrijdag komen hier de auto liefhebbers bij elkaar af te troeven met hun opgepimpte auto's en de laatste technische details door te nemen. Van Lieshout heeft hier op ingespeeld door elke vrijdagavond een openlucht drive-in bioscoop te creeeren op een grote witte muur tegenover het 'pioniersdorp'.
Het 'pioniersdorp' kan deze week voor het laatst geslapen worden in de Farmershed, de Trailer of de Pigshed. De voorzieningen zijn aangepast bij het pionieren: zo is er een composttoilet en een openlucht douche. Mochten mensen hier wat bezwaar tegen hebben dan kan er gebruik worden gemaakt van de voorzieningen van de Burger King. Wel is er een keukentje met koelkast en is er mogelijkheid om te BBQ-n. Overnachtingskosten zijn ¤35,- per persoon per nacht. Voor de echte avonturiers!

Motel Bochum maakt deel uit van het grote kunstproject Die schönheit der Große Straße van Markus Ambach in het kader van RUHR.2010 culturele hoofdstad 2010

Noot voor redacties