Ingezonden persbericht


Persbericht

Christian Tan spreekt over satans technieken, Zelhem

Voorganger Christian Tan zegt dat voor christenen satans tactieken niet onbekend hoeven te zijn. Van zaterdag 30 juli tot en met zaterdag 7 augustus geeft hij bijna dagelijks Bijbelstudies over 'Satans tactieken zijn ons niet onbekend' op christelijk vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. De studies zijn voor zowel gasten van het vakantiepark als mensen buiten het park gratis te bezoeken.

Christian Tan zegt over het onderwerp: ,,Deze uitspraak van Paulus (2 Kor. 2:11) vertelt u duidelijk dat u niet onwetend hoeven te zijn over hoe de tegenstander werkt. Doel van bekend-zijn met zijn tactieken is om hem voortdurend te slim af te zijn. Gods Woord kan u wijzer maken dan uw vijanden' (Psalm 119:98).

En toch vallen christenen volgens Tan zo vaak ten prooi aan satans aanvalsplannen. Doel van deze week is te ontdekken wat God wil dat christenen weten over hun vijand, en bovenal hoe ze hem kunnen verslaan door Gods kracht en wijsheid. Toehoorders kijken naar hoe om te gaan met angst en intimidatie, bitterheid en aanstoot nemen, verdeeldheid en conflicten en andere gevaren voor geestelijke gezondheid en voor de gezondheid van Gods plan voor de doorbraak van Zijn wereld in de Kerk.

Christian is geboren in 1978 en is getrouwd met Nathalie. Hij heeft twee kinderen van 5 en 3 jaar oud. Sinds 2006 is Christian voorganger van Bereagemeente in Zutphen die kort daarvoor was gesticht door Wilkin van de Kamp. Van 2003 - 2008 was Christian werkzaam op De Betteld als hoofd programma en jeugdwerk.

Christian Tan start deze week op De Betteld door te spreken op zondag 1 augustus om 19.00 uur tijdens de gezinsdienst waar honderden mensen bij aanwezig zullen zijn. Iedereen mag zich hierbij aansluiten. Vervolgens vindt de rest van de week voor jongeren van 13 - 25 jaar Bijbelstudies plaats op dinsdag 3 augustus, woensdag 4 augustus en donderdag 5 augustus vanaf 10.00 uur. Volwassenen kunnen de Bijbelstudies van Christian Tan op maandag 2 augustus en vrijdag 6 augustus om 10.00 uur bijwonen. Na deze laatste Bijbelstudies kunnen mensen voor ¤ 0,75 koffie krijgen en napraten.

Meer informatie over deze week kunnen mensen vinden op www.betteld.nl. Hier kunnen geïnteresseerden ook meer informatie vinden over andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden.

Einde persbericht