Politie Zeeland


---

1404-2010 Insluiper aangehouden
In Goes is donderdagavond omstreeks 23.30 uur in het Kamillepad een 21-jarige man uit diezelfde plaats aangehouden in pand op een voor hem verboden terrein.
De politie kreeg een melding binnen van een man die over een hekwerk was geklommen en zo een terrein voor ongevoegden had betreden. Toen de agenten op de plek aankwamen, bleek dat de man zich in een pand op dat terrein verstopt had. Hierop is een agent met politiehond het pand binnengegaan om de man te zoeken. De hond vond de man al snel waardoor hij aangehouden kon worden. Hij is meegenomen naar het politiebureau.

1405-2010 Zwakbegaafd, minderjarig meisje vermist, Zeeuws-Vlaanderen
Een 17-jarig zwakbegaafd meisje uit België is sinds woensdagmiddag vermist nadat zij wegliep vanuit het zwembad in Breskens.
Het meisje vertrok na een ruzie met familie in het zwembad. Ze zou terug lopen naar de camping in Cadzand waar de familie verblijft. Daar is het meisje echter nooit aangekomen.

Het meisje is ongeveer 1.60 meter lang, blank, gezet en heeft lang sluik haar en blauwe ogen. Ze droeg op het moment van verdwijning blauwe slippers, een driekwart grijze spijkerbroek en een aqua blauw t-shirt met V-hals. Ook droeg zij een gouden ketting met een hanger in de vorm van de letter 'K'.

Mensen die het meisje hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan bij een nabij gelegen politiebureau of op nummer 0900-8844.

1406-2010 Gewonde jongen gevonden, Burgh-Haamstede
In de nacht van donderdag op vrijdag is omstreeks 04.45 een gewonde jongen aangetroffen aan de J.J. Boeijesweg in Burgh-Haamstede.
In eerste instantie werden twee traumahelikopters opgeroepen. Die werden later afgezegd. De jongen is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Hij was aanspreekbaar. Hoe het verder met hem gaat, is onbekend.

Het betreft waarschijnlijk een geweldsdelict. De politie heeft de zaak in onderzoek.


NB: Op dit moment is er meer niet bekend over de jongen en de toedracht. Wanneer meer bekend wordt, volgt een aanvulling.