Ingezonden persbericht



Den Haag, 30 juli 2010

T-Mobile reikt iPhone 4 uit aan allereerste iPhone klant.


* iPhone 4 vanaf vandaag als eerste en enige verkrijgbaar bij T-Mobile.


* Allereerste iPhone klant neemt iPhone 4 in ontvangst.

Vanaf vandaag is de iPhone 4 in Nederland als eerste verkrijgbaar bij T-Mobile. In 2008 introduceerde T-Mobile de eerste iPhone in Nederland. Weer brengt T-Mobile de nieuwste versie van het immens populaire toestel voor de derde keer als enige op de Nederlandse markt. In 2008 werd Edwin Driessen tijdens een spectaculaire 'midnight sale' de allereerste iPhone klant in Nederland. Nu, twee jaar later, neemt hij als een van de eersten de iPhone 4 in ontvangst. T-Mobile biedt de iPhone 4 aan in combinatie met bestaande iPhone-abonnementen voor bellen en mobiel internet.

Ter ere van de introductie van iPhone 4 opende Bart Weijermars, Algemeen Directeur bij T-Mobile in Nederland, vandaag de handelsdag op de NSYE Euronext in Amsterdam: 'De nieuwste telg in de iPhone serie verschilt duidelijk van de eerdere modellen. Volgens Steve Jobs is het de dunste smartphone ter wereld en kent het toestel 100 nieuwe functies. Het stijlvolle design in combinatie met de vele nieuwe mogelijkheden zal voor nog meer mensen reden zijn om de iPhone 4 aan te schaffen. Wie de iPhone 4 als eerste in Nederland in bezit wil hebben, kan daarvoor terecht bij T-Mobile.'

iPhone 4

De iPhone 4 is verkrijgbaar in een 16GB en 32GB versie in zwart en wit. De nieuwste iPhone is dunner dan de eerdere modellen en is van sterker materiaal gemaakt. Nieuwe kenmerken van de iPhone 4 zijn het zogeheten Retina beeldscherm waardoor foto's, video's en tekst haarscherp worden weergegeven, een 5 megapixel LED Flash camera, de nieuwe software (iOS 4) waardoor de iPhone 4 nu ook kan multitasken en de applicatie 'FaceTime' die videobellen met andere iPhone 4-bezitters mogelijk maakt.

Toestelprijzen en abonnementen

De iPhone 4 is verkrijgbaar in combinatie met bestaande iPhone abonnementen van T-Mobile. Naast bellen en sms'en zijn deze abonnementen inclusief onbeperkt gebruik van mobiel internet op de iPhone. Ook het gebruik van Visual Voicemail is inclusief. Een volledig overzicht van de abonnementen en de voorwaarden is beschikbaar op www.t-mobile.nl.

Over T-Mobile in Nederland
4,4 miljoen consumenten en zakelijke gebruikers in Nederland maken gebruik van de mobiele oplossingen van T-Mobile (per 1 april 2010). In 2009 had T-Mobile een jaaromzet van 1,807 miljard euro. Tâ¤'Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld. Tâ¤'Mobile beschikt over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten. Dit mobiele netwerk behoort op het gebied van kwaliteit, bereikbaarheid en snelheid bovendien tot de beste en meest innovatieve netwerken van Europa.

-Noot voor de redactie /