Ingezonden persbericht


Nicky Pastorelli zesde in de Qualifying Race op Spa (FIA GT1)

Vrijdag 30 juli 2010

Nicky Pastorelli en teamgenoot Dominik Schwager kwalificeerde zich als tweede voor de Qualifying race en zette daarmee hun beste kwalificatie resultaat van het seizoen neer.

Niet omdat de snelheid er niet was, maar omdat vlak voor de verplichte pitstop er een incident met de nummer 8 Aston Martin was waarbij schade ontstond en door een te langzame pitstop, kwam het resultaat niet waar beide coureurs op hoopten. Na de pitstop kwam de #38 Lamborghini Murcielago als sevende weer de baan op. Pastorelli haalde 0.3 tot 0.5 seconde per ronde in maar kwam helaas niet verder dan de zesde positie.

Nicky Pastorelli: "Het was geen goede race. Het incident heeft ons zes seconden gekost en de slechte pitstop nog eens acht. Heel jammer. Maar ik kijk uit naar morgen naar de Championship race waar we als zesde starten. Spa heeft zijn eigen klimaat, dus wat de weersberichten ook voorspellen, je weet het maar nooit. Dat maakt Spa zo onvoorspelbaar en spannend."

FIA GT1 Spa programma:

Zaterdag 31 juli
12.05 - 13.05 Championship race

Bij gebruik foto graag vermelden DPPI / FIA GT1

Voor meer informatie ga naar de vernieuwe website: www.pastorelli.nl of www.nickypastorelli.com

Nicky Pastorelli wordt gesponsord door:

BDO in Nederland is lid van BDO International, dat wereldwijd actief is en qua omvang het vijfde accountancy- en adviesnetwerk, met meer dan 1000 vestigingen in ruim 100 landen.

BDO gelooft in een persoonlijke benadering; sterke relaties met cliënten en op maat gemaakte oplossingen. BDO realiseert zich dat zowel kleine ondernemingen als grote multinationals met complexe vraagstukken te maken hebben. BDO biedt daarvoor oplossingen, zodat de ondernemer zich kan richten op zijn of haar doelen en ondernemers




Ingezonden persbericht