Ingezonden persbericht


Spangas-acteur Sebastian Wulff maakt zomer-items op Z@PP

Amsterdam, vrijdag 30 juli

Sebastian Wulff, bekend van de populaire NCRV-serie SpangaS, heeft de afgelopen weken gewerkt aan een nieuw zomerprogramma voor de jeugdzender Z@PP. In de Z@PP Zomerclips volgt hij met een handycam 10 kinderen die iets bijzonders doen tijdens hun zomervakantie.

Aan elk thema is gedacht: zo is er een spectaculaire aflevering waar een jongen gaat parachutespringen, maar ook een aflevering over een meisje dat vastzit in een jeugdgevangenis.

Dit is de eerste eigen productie van de 21-jarige acteur waar hij alle taken op zich neemt: van productie tot presentatie, van camera tot montage. Wulff: ?Ondanks dat ik niet aan een filmacademie heb gestudeerd ben ik heel blij met de steun die Z@PP me heeft geboden om dit programma te realiseren. Ik hoop de kinderen thuis hiermee te inspireren om iets speciaals te doen tijdens hun zomervakantie.? Het idee is eind juni door Wulff bedacht, en in een paar weken in sneltreinvaart uitgevoerd.

De Z@PP Zomerclips worden de gehele maand augustus uitgezonden tussen de reguliere programmering door op Z@PP/Nederland 3. Meer informatie is vanaf dan ook te vinden op www.zapp.nl