Ingezonden persbericht


DEFECTED IN THE HOUSE!

Vrijdag 30 juli
Tussen al het festival geweld door en het clubseizoen op Ibiza is het Panama wederom gelukt om DEFECTED IN THE HOUSE nog 1x exclusief naar Nederland te halen voor een heerlijke zomerse editie. Dat het inmiddels grootste, populairste en meest gewaardeerde platenlabel een uitzondering voor Panama maakt is niet zo heel vreemd. Het is namelijk geen geheim meer dat de Defected edities nergens anders zo gedenkwaardig en beladen zijn dan in Panama.. De club, het concept, de sfeer en natuurlijk de muziek.. het past allemaal precies bij elkaar.

Op vrijdag 30 juli kunnen alle house liefhebbers weer een sublieme editie verwachten met zowel nationale als internationale sterren uit de Defected stal.Ditmaal zal de muzikale dosis Defected worden toegediend door niemand minder dan het energieke duo Copyright, de talentvolle Andy Daniell en de trots van Nederland Baggi Begovic ! Al deze artiesten vullen de avond met hun opzwepende sounds, waarbij mensen worden meegenomen in een hoogtepunt die de hele nacht voortduurt.

Het is daarom dé reden om jezelf en je vrienden te trakteren op een avond vol housegenot in Panama* Amsterdam. Laat jezelf verassen en geef alles wat je hebt op de dansvloer tijdens deze onvergetelijke avond.. Get ready to be DEFECTED!

Copyright

Sam Holt en Gavin Mills timmeren als sinds 2000 aan de weg. In 2008 brak het duo pas echt door met hun album 'Voices and Visions'. Hun sound spreekt een wereldwijd publiek aan en bestaat uit een mix van latin, afrobeat, disco, funk en tech.

Andy Daniell
Het is bijna niet te geloven dat de slecht 24 jaar oude Andy DanielI al meer dan 5 jaar onder contract staat als resident van Defected in the House edities. Toen hij in 2003 bij Defected getekend had Defected was hij de jongste resident dj aller tijden uit de stal. Sindsdien heeft hij in deze tijd internationale erkenning gekregen als een uitzonderlijk DJ & producer talent.

Baggi Begovic
Baggi Begovic, een echt talent in het mixen van vreugde met muziek, wordt u aangeboden door muzikale passie en toewijding. Zijn groovy, funky club sound wordt gecombineerd met pure tribal drums, prachtige zang en een klein stukje progressive techhouse. Geen wonder dat de menigte los gaat! Laat deze gruwelijke DJ je naar de zevende hemel brengen!!

Studio hosted by UKFUNKY
Waar jaren geleden 'garage' vanuit Engeland over waaide naar het Europese vasteland, zijn onze Engelse vrienden er wederom in geslaagd om een nieuwe muziekstroming te creëren en uit te laten groeien tot een absolute hit in de bekendste clubs in London! UK Funky is een combinatie van muziekstijlen, met als grootste pijlers garage, funky house, een vleugje lage tonen uit speedgarage en veel vocalen... Na 3 succesvolle edities van UKFUNKY in Panama maken zij ditmaal plaats voor grote broer DEFECTED en hosten zij de studio.

Simon Titus aka MC Spyder

Simon begon zijn carrière op lokale piratenzenders in Groot Brittannië en op kleine feestjes. Door de grote vraag naar de Dutch Underground Garage scène, besloot Simon zijn carrière hier als DJ & MC verder te ontplooien.

Easy Ryan

Easy Ryan warmt je op met z'n Funky Soulful Deep en Nu-School Jazzin' Jackin' Chicago house.

DEFECTED IN THE HOUSE

Line-up: Copyright, Andy Daniell, Baggi Begovic,

Studio: UK funky with a slice of jackin house: dj simon titus/ mc spyder

dj hardhouse banton ,dj easy ryan,

Aanvang: 23:00 uur

Entrance at door: More

Presale: E 10,- via www.panama.nl (Paylogic), Primera Shops of Free Record Shops

Dine & Dance: E 35,- p.p. (including a two course menu+ clubticket)

VIP: For VIPTables: mail info@panama.nl or call +3120-3118686