G-Nius Moskou verhuisd


MOSKOU, 20100730 -- Door snelle groei en voorspoedige ontwikkelingen is G-Nius' Russische hoofdvestiging in Moskou verhuisd naar een nieuwe locatie in deze stad. Gekozen is voor een pand in de centraal gelegen en authentieke Moskouse wijk `Kitai-Gorod'.

Jan-Mark van de Velde, Business Development Manager G-Nius Russia: "Met de verhuizing wordt verdere groei van G-Nius in Moskou en Sint Petersburg ondersteund.Deze locatie biedt zeer ruime mogelijkheden voor verdere ontwikkelingen, G-Nius zal zo in staat zijn haar activiteiten op de Russische markt substantieel uit te bouwen. Wij zijn zeer enthousiast over deze nieuwe locatie!"


G-Nius Russia is actief in Moskou en Sint Petersburg en gespecialiseerd op het gebied van accountancy-outsourcing en recruitment. In St. Petersburg betrok G-Nius in mei 2010 een nieuw pand aan het eveneens zeer centraal gelegen Nevsky Prospekt.

Zowel op het gebied van accountancy-outsourcing en recruitment combineert G-Nius haar ervaring op de lokale markt met kennis van de manier van werken en denken van internationaal actieve westerse bedrijven en ondernemers. Deze combinatie maakt dat G-Nius in haar dienstverlening een internationale standaard biedt, en kwaliteitsnormen hanteert die op lokaal niveau gewaarborgd zijn.

G-Nius BV





Ingezonden persbericht