Ingezonden persbericht


Persbericht

Sharon Kips treedt op tijdens vakantieweek

Van zaterdag 30 juli tot en met zaterdag 7 augustus geeft voorganger Christian Tan bijna dagelijks Bijbelstudies over 'Satans tactieken zijn ons niet onbekend'. Verder treedt voormalig winnaar van X-Factor Sharon Kips op, kunnen jongeren meedoen aan de jongerenweek Royal Adventure, vermaken kinderen zich bij Camps4Kids en staat er film, sport, praise en nog veel meer op het programma. Deze vakantieweek wordt georganiseerd op vakantiepark De Betteld te Zelhem, vlakbij Doetinchem.

Christian Tan zegt over het thema van de Bijbelstudies: ,,Deze uitspraak van Paulus, satans tactieken zijn ons niet onbekend, (2 Kor. 2:11) vertelt u duidelijk dat u niet onwetend hoeven te zijn over hoe de tegenstander werkt. Doel van bekend-zijn met zijn tactieken is om hem voortdurend te slim af te zijn. Gods Woord kan u wijzer maken dan uw vijanden' (Psalm 119:98). Voor jongeren als volwassenen geeft hij hier bijna dagelijks Bijbelstudies over.

Christian is geboren in 1978 en is getrouwd met Nathalie. Hij heeft twee kinderen van 5 en 3 jaar oud. Sinds 2006 is Christian voorganger van Bereagemeente in Zutphen die kort daarvoor was gesticht door Wilkin van de Kamp. Van 2003 - 2008 was Christian werkzaam op De Betteld als hoofd programma en jeugdwerk.

Naast de Bijbelstudies van Tan kunnen gasten van De Betteld op zaterdag 31 juli genieten van een optreden van Sharon Kips samen met Gilbert. Sharon Kips werd een nationale bekendheid toen ze in 2007 X-Factor won. Met grote meerderheid van de stemmen liet ze haar medefinalisten achter zich! Dit concert wordt een mix tussen worship en pop. Sharon Kips en Gilbert zingen zowel samen als apart, en zetten deze avond een fantastisch concert neer!

Voor jongeren heeft jongerenspreker en - leider Martin Koornstra voor De Betteld het nieuwe programma Royal Adventure opgezet. Hij begeleidt met zijn team van Royal Mission deze week de jongeren. Tijdens deze vakantieweek worden ze een stap verder geholpen in hun persoonlijke relatie met Jezus. Op het programma staan een mega openingsspel, sport, jongerenbijbelstudies, GPS-speurtocht, talentenjacht, veel aanbidding, film en nog veel meer. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich vermaken in de kinderclub of zich aanmelden voor Camps4Kids; een christelijk kamp voor kinderen waar ze veel over God leren, en ook heel veel lol samen hebben.

Naast deze activiteiten staat er nog veel meer op het programma. Kijk voor meer info op www.betteld.nl. Hier kunnen mensen ook hun vakantie reserveren of jongeren een Royal-Adventureweek boeken.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht