Technolution sponsort Nuon Solar Team in Japan

06/05/2010 10:00

Technolution B.V.

Technolution en het Nuna5-team zijn een samenwerking aangegaan, waarbij Technolution door middel van sponsoring de Nuna5 technisch zal ondersteunen voor de fameuze Suzuka Dream Cup in Japan. De studenten van de TU Delft hadden tijdens de World Solar Challenge in Australië problemen met de spanningsregelaar. Technologiebedrijf Technolution zal de studenten ondersteunen om dit probleem te verhelpen voor de wedstrijd in Japan.

Solar racing

Racen zonder enige uitstoot van schadelijk stoffen of herrie en dat ook nog eens op basis van de kracht van de natuur: de zon! Het Nuon Solar Team neemt deel om hun aandeel te hebben in het schoner maken van de wereld door middel van techniek en duurzame energie. Technolution sluit zich helemaal bij deze filosofie aan en ondersteunt daarnaast graag deze jonge talenten hun droom te realiseren!

Suzuka Dream Cup

Het Nuon Solar Team neemt deel aan de Suzuka Dream Cup op 31 juli en 1 augustus 2010 om de Nuna5 verder te ontwikkelen en zo een goede basis te maken voor Nuna6. Met de Nuna6 zal een nieuw team aan de World Solar Challenge 2011 in Australië deelnemen, waar de Nuna5 in 2009 een mooie 2e plaats behaalde. Ook voor de Suzuka Dream Cup betekent de deelname van het Nuon Solar Team een unieke gebeurtenis, het is namelijk de eerste keer dat een team uit Europa aan deze wedstrijd deelneemt!





http://www.nuonsolarteam.nl


Noot voor de redactie:

Nuna 5

Het Nuon Solar Team wordt elke twee jaar samengesteld uit studenten van de TU Delft die een jaar hun studie onderbreken om de bouw van de zonneauto te realiseren. De teamleden zijn afkomstig uit verschillende studierichtingen (Elektrotechniek, Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, Sustainable Energy Technology, Bouwkunde, Industrieel Ontwerpen, en Werktuigbouwkunde).

Technolution

Technolution creëert al meer dan 23 jaar innovatieve oplossingen voor technologische automatiseringsvraagstukken. Wij ondersteunen projecten in de verkeer- en vervoer-, hightech en energiebranche. Wij werken nu onder andere aan verkeersmanagement, image processing en elektrisch rijden. Het innovatieve karakter loopt als een rode draad door onze oplossingen. Wat er nog niet is kunnen wij snel, goed en met veel enthousiasme creëren.


Noot voor de redactie (