Projectorganisatie Maasvlakte 2


Zwoele Zomeravonden op terras FutureLand

16-07-2010 - Havenbedrijf Rotterdam N.V.

Zaterdag 31 juli en 28 augustus houdt FutureLand Zwoele Zomeravonden. Speciaal op deze zaterdagen opent FutureLand tot 22.00 's avonds haar deuren. Er is een avondprogramma waarbij op het terras gegeten kan worden.

Ook een rondleiding en een rit over het nieuwe land met FutureLand Express behoren tot de mogelijkheden.

Sinds de opening van FutureLand op 1 mei 2009, hebben al ruim 115.000 bezoekers hun weg weten te vinden naar het informatiecentrum over de aanleg van Maasvlakte 2. Buiten de reguliere openingstijden opent FutureLand iedere maand één zaterdag haar deuren voor een speciale themadag. In de zomermaanden zijn dit 'Zwoele Zomeravonden', waarbij FutureLand 's avonds open is en maaltijden op het terras, of bij slecht weer binnen in het restaurant, serveert. In beide gevallen met bijzonder uitzicht op het werk.

Praktische informatie
FutureLand is van 10.00 tot 22.00 uur open en de toegang is gratis. Voor het avondeten kan op twee tijden worden ingeschreven, om 18.30 of 20.00 uur. De kosten zijn EUR 14,50 per maaltijd en voor kinderen tot 12 jaar EUR 5,95, exclusief drankjes. Ook zijn er 's avonds gratis rondleidingen en is een ritje met FutureLand Express te boeken voor EUR 5,- per persoon (beperkt aantal plaatsen).

Inschrijven voor het diner, de rondleiding en FutureLand Express kan tot uiterlijk 5 dagen van tevoren via info@futureland.nl onder vermelding van het aantal volwassenen en kinderen en uw telefoonnummer. Meer informatie over FutureLand en de Zwoele Zomeravonden vindt u in het programma.